Лято, плаж, моренце… Хоп, цопнеш се… и веднага - айдеее

...
Лято, плаж, моренце… Хоп, цопнеш се… и веднага - айдеее
Коментари Харесай

Прекарай вирусите, не ги карай!

Лято, плаж, моренце… Хоп, цопнеш се… и незабавно - айдеее в тоалетната!
Тази „ блага “ ваканционна картинка е позната на всеки. А един път сменили плажната хавлия с рулото тоалетна хартия, връщане обратно няма. Почивката отминава и постоянно оздравяването идва чак с първия работен ден.
За да не губим в страдания скъпите дни край морския бряг, потърсихме консултация от експерт. Ето какво поучават докторите пишман почиващи и по какъв начин да не стигнем и ние до кушетката. Вижте диалога, който успяхме да заснемем в кабинета на доктор Мирослав Спасов:

Д-р Мирослав Спасов съветва пациент, потърпевш от летните вируси

„ – Хванал си стомашен вирус. Той протича с повръщане, болки в корема и многократни изхождания. Може да вдигнеш и температура. Това, което би трябвало да предприемеш, е да спазваш диета. Като наложително е още от първия ден, от първите признаци на болестта, да приемаш пробиотик. Затова в този момент ще ти изпиша един нов, актуален и новаторски пробиотик. Изписвам ти ПроКомбо , тъй като той е по-силен от елементарните пробиотици.
– А, по кое време ще ми мине, докторе?
– Облекчение ще почувстваш след приема на първата капсула ПроКомбо.
ПроКомбо съдържа 15 милиарда живи пробиотични култури. Двойната капсула на ПроКомбо обезпечава доставянето им в жизнеспособно положение в тънките вътрешности. Това му дава преимущество пред останалите пробиотици. Освен това е значимо, че условието е да приемаш единствено по една капсула, без значение от храненето. За да се реализира стабилизиране на положението и да се предпазиш от наново заразяване с този стомашен вирус е доста значимо да приемаш ПроКомбо най-малко две – три седмици след началото на признаците. “

Всяка година медиите предизвестяват за рисковите плажове, мръсната вода и безчетния брой заведения за хранене, които избират да не съблюдават хигиеничните правила. Препатила години наред пловдивчанката Мила Григорова най-сетне намерила колая на стомашните несгоди.

 Мила Григорова, 36 година, Пловдив: Не можехме да се доредим в тоалетната, само че намерихме решение
„ Всяка година едно и също – топнеш се в морето и разстройството е обезпечено – жалва се дамата – Веднага пипваме вируса: децата наложително, а след тях и ние... Не можем да се доредим в тоалетната. “
Звучи комично, само че с изключение на „ рядкото благополучие “, почивката им сервира и други „ екстри “: „ Никога не минава без температура, изнемощялост, болки в гърлото... Докато се оправим, и отпуската си отпътувала. “
След толкоз екшън Мила споделя: „ Миналата година, преди почивката, попитах в нашата аптека и ми предложиха ПроКомбо. Почнахме го още преди да заминем. Само с по 1 капсула дневно изкарахме здрави цялото море! “
Доволни от резултата, и тази година заложили на същата карта: „ Вече две години ПроКомбо ни избавя. Сега на никое място не шавам без него “.

 Магистър-фармацевт Александра Попова, аптека „ Момина сълза”, София: Имаме огромен брой удовлетворени пациенти
Тъй като ПроКомбо от дълго време е в полезрението на здравната и фармацевтичната колегия, влязохме в столична аптека и разговаряхме с фармацевта, който беше на промяна. Късметът ни срещна с магистър-фармацевт Александра Попова – експерт с дългогодишна процедура, чиято месторабота е в региона на МБАЛ „ Александровска”. Ето какво ни описа тя:

Добър ден! Какви са наблюденията Ви върху пробиотичния артикул ПроКомбо?
Здравейте! От позицията си на магистър-фармацевт аз решително предлагам ПроКомбо. Причината за това е огромният брой удовлетворени пациенти, от които получавам доста положителни мнения.

Такова желание към артикул нещо извънредно ли е?
Уникалното при ПроКомбо е, че пациентите идват и сами търсят тъкмо него. Той е желан избор от лица със стомашно-чревни разстройства и от такива с намален имунитет. Тук би трябвало да вмъкна, че ми прави извънредно положително усещане информираността на българина по отношение на благотворното влияние на ПроКомбо (той е с сложна формула, включваща пробиотик + пребиотик) върху имунната отбрана. Добро здраве има оня, който се Иновативният пробиотик, който поставя завършек на проблемите с корема
Уникалната му технология обезпечава най-хубавото до този миг
Световна компания вкара неповторима технология, която обезпечава най-хубавата помощ за корема. Уникалната иновация се употребява в производството на пробиотични артикули. Вече и у нас има пробиотик, създаден по новаторския способ DuoCap™ (капсула в капсула).
Продуктът се споделя ProCombo и е идеално дозиран – дневно се пие единствено 1 капсула, която доставя оптималното на ден количество от 15 милиарда „ положителни “ бактерии в тънките вътрешности. Той се съхранява на стайна температура за разлика от множеството елементарни пробиотични артикули, които наложително би трябвало да стоят в ледник.
ДВОЙНАТА КАПСУЛА НА ПРОКОМБО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ГАРАНТИРА ПО-ДОБЪР ЕФЕКТ
1. ПРИЕМ НА PROCOMBO
Във всяка капсула има 15 милиарда „ положителни “ бактерии


2. РАЗТВАРЯ съдебна експертиза ВЪНШНАТА КАПСУЛА
Тя освобождава пребиотика (храната на „ положителните “ бактерии), а вътрешната капсула продължава към тънките вътрешности


3. ВЪТРЕШНАТА КАПСУЛА ДОСТИГА НЕВРЕДИМА СВОЯТА ЦЕЛ
Тя е предпазила пробиотика от въздействието на стомашните киселини


4. РАЗТВАРЯ съдебна експертиза ВЪТРЕШНАТА КАПСУЛА
Пробиотикът се задейства и стартира да работи ПроКомбо има многопосочно деяние Със сигурност ви е направило усещане, че елементарните пробиотици имат краткотраен резултат. Те прикриват казуса за известно време, само че не го вземат решение. Просто краткотрайно мъртвило до идната офанзива!

ПроКомбо е друг – той работи бързо и сложно, атакувайки казуса от няколко направления. Неговият резултат ще ви накара да забравите какво е било преди. ProCombo е най-иновативното създание в региона на пробиотичната терапия. Той освен не наподобява на нищо, което сте пробвали до момента, само че и доста превъзхожда елементарните артикули, залели пазара.

Благодарение на своите неповторими качества ПроКомбо ви оказва помощ да решите проблемите си с корема, като ви обезпечава:

БЪРЗ ЕФЕКТ



КОМПЛЕКСНО ДЕЙСТВИЕ

 Действието на ProCombo е ориентирано към атакуване на разнообразни проявления на дискомфорт, провокирани от влошена чревна микрофлора. ProCombo стопира диарията, възстановява изхожданията при запек, защищава от нежеланите странични резултати на антибиотиците върху работата на корема, понижава подуването, куркането и тежестта, усъвършенства храносмилането и усвояването на потребните субстанции от храната.
Не на последно място по значимост е и предоставящата ви се опция с ProCombo да оставите в предишното всички неприятни чувства.

НАДЕЖДЕН РЕЗУЛТАТ

Специалният пробиотичен вариант Лактобацилус ацидофилус, който съдържа ProCombo, е натурален " гражданин " на човешките вътрешности и един път попаднал в тях, там той се намира вкъщи си. Развива се и стартира да пречи на развиването на болестотворни организми и " неприятни " бактерии.



Може да поръчате ProCombo онлайн ТУК > > >
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР