Лято е! Въпреки горещините и призивите на американските власти за

...
Лято е! Въпреки горещините и призивите на американските власти за
Коментари Харесай

Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото - slava.bg

Лято е! Въпреки горещините и апелите на американските управляващи за изолираност, Софи Търнър не може да си стои у дома. Актрисата, която е в напреднала бременност, не стопира да се разхожда дружно с мъжа си Джо Джонас. И както се досещате, тя не остава незабелязана от фотографите.

Жените, които имат по едно или повече деца, знаят какъв брой е мъчно да си бременна в горещините. Потиш се, става ти неприятно, вие ти се свят. Ето за какво е доста значимо с изключение на да носиш бутилка вода със себе си, да си с комфортни облекла с проветриви материи, които да не задържат непотребна топлота. На това залага и русокосата актриса.

Тези дни Софи бе видяна с къса бяла рокличка с драперии или нещо като по-дълга туника, прикриваща корема ѝ. Под нея тя носи сив потник и панталонки, тъй като материята ѝ прозира. Тя е съчетана със спортни маратонки, които сега са най-разумният вид поради килограмите на звездата.

Ако разгледаме по-обстойно стила на актрисата от „ Игра на тронове “, ще забележим, че с изключение на клиновете и късите панталонки за бременни, тя харесва една от трендовете за този сезон – роклите с воали. Те са комфортни, по-широки и в същото време стилни.

Софи Търнър и Джо Джонас нямат самообладание да станат родители и към този момент се приготвят за момента. Двамата към момента не споделят какъв е полът на детето.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР