Лято е. Топло е. Именно сега е моментът да покажете

...
Лято е. Топло е. Именно сега е моментът да покажете
Коментари Харесай

Кои са най-отблъстващите неща у мъжете и жените през лятото

Лято е. Топло е. Именно в този момент е моментът да покажете колкото се може повече плът и съблазън, тъй като, когато застудее, още веднъж ще би трябвало да скриете тялото си под пълен пласт облекла.

Именно в този момент, поради горещините, сме длъжни да обръщаме повече внимание на хигиената си и да съблюдаваме най-малко най-елементарните хигиенични привички, в случай че не желаеме да се превърнем в човек, от който всички се отдръпват в страни.

За да не се чудите кои са тези "елементарни хигиенични привички ", английското издание Daily Express неотдавна разгласява изследване, което демонстрира най-отблъскващите и отвратителни неща, които някои мъже и дами пропущат или подценяват, що се отнася до външния им тип.

Резултатите от изследването са събрани при допитване до представители и на двата пола, които са споделили какво най-често ги кара да се оттеглен от някого.

Няма подозрение, че в жегите всички отделяме телесни течности и миризми, а задачата да изглеждаме чисти и подреден от самото начало постоянно е непостижима фантазия, само че все пак има неща, които можем да вършим за себе си, с цел да не отблъскваме близките.

Макар да оказва помощ, потреблението на дезодорант надалеч не е задоволително, с цел да прикрие неприятната миризма на пот, да вземем за пример. Проучване, направено във Англия, обхващащо 1467 необвързани на възраст сред 18 и 30 години, разкрива другите показа на двата пола за хигиена. Участниците трябвало да изберат 10 от 30 оферти, които разказват най-отблъскващите неща, свързани с хигиената на субект от противоположния пол.

В листата с 10-те най-неприятни неща, които могат да трансфорат един мъж в неприветлив, са:

1. Лош мирис
2. Телесна миризма
3. Неизрязани нокти
4. Мазни ръце
5. Непочистена спалня
6. Опит за прикриване на неприятна миризма с на ниска цена одеколон
7. Миризма от гениталиите
8. Миризма на цигари
9. Мръсни облекла
10. Неспретнат външен тип

В Топ 10 на нещата, които могат да създадат една жена отблъскваща, са:

1. Телесна миризма
2. Миризма от гениталиите
3. Лош мирис
4. Лицево окосмяване
5. Телесно окосмяване
6. Миризма на цигари
7. Миризма на неестествен загар
8. Размазан грим
9. Фалшиви коси и мигли
10. Напукани устни
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР