Лято е и на хората им се пътува. Ние предлагаме

...
Лято е и на хората им се пътува. Ние предлагаме
Коментари Харесай

Разходете се из Бургас виртуално, а после ви очакваме на живо

Лято е и на хората им се пътува. Ние предлагаме на всички наши близки и далечни другари една вълнуваща виртуална разходка по въздух и земя в. Като за начало. После ви чакаме и онлайн в Бургас.

В тази виртуална разходка ще откриете невероятни 360-градусови направления, които да ви отведат при Атанасовско езеро, през цялата Морска градина, до Фара и остров Света Анастасия.

Можете да се разноските по емблематичния бургаски бул. " Богориди " и да се насладите на красивите архитектурни, туристически и културно-исторически обекти в град а - експоцентър " Флора ", Къщата на Духтев, Моста, Културен център " Морско казино ", Грамофона, Фестивала на пясъчните фигури, Морска гара, Туристически комплекс " Акве калиде " и доста други.

Към всяка точка от виртуалния маршрут са добавени потребна информация и любопитни обстоятелства . В  винаги е слънчево! Заповядайте в уеб страницата или в мобилните версии за Android и iOS, с алтернатива за VR.

Виртуалната разходка е налична и през Интегрираната градска платформа на Бургас където ще откриете също видео стрийминг в действително време, информация за градския трафик, улиците в ремонт, местата за паркиране и спорт, синтезирани данни за равнището на водните басейни, чистотата на въздуха и водата, по какъв начин и къде можете да изхвърляте разделно битови боклуци, уместно ли е времето за плаж, настоящи вести и събития в града и друга потребна информация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР