Лято 2022 г., е лятото на големите силиконови бомби и

...
Лято 2022 г., е лятото на големите силиконови бомби и
Коментари Харесай

Сутиенът не е приоритет: Най-горещата дупара от Ловеч "разля" силиконовите си бомби на свобода

Лято 2022 година, е лятото на огромните силиконови бомби и на обичаното ни придвижване " Освободете зърната ". Отваряте си заран Instagram и хоп - силиконови бомби, хиалуронови устни, екстеншъни, дупета и всичко, което въплъщават родните бръмчалки. Опа, инфлуенсърки и моделки. Да не ни се обидят, като Андреа!

Габриела Крекманова несъмнено е първокласна мацка, която също не харесва пристягащите сутиени. Мацката се изпляска в сатенена рокличка, подчертаваща огромните ѝ женствени извивки, а под нея си проличава, че няма нищо излишно.

Виж още: Романтиката им отива: Венелин Кондаков сподели на какво е кадърен за Ина Гаярди

Габи, похвално е, че радваш почитателите си постоянно с сходен вид наличие! Преди години учени откриха, че мъжете, които гледат огромни гърди не страдат от високо кръвно. В лекарските кабинети би трябвало да има повече такива естетически фотоси и даже табла, с цел да пациентите от мъжки пол се усещат по-предразположени към лекуването. Това е значимо, тъй като знаем, че мъжете живеят по-малко от дамите и са по-неустойчиви на заболявания.

Виж още: Какво се случва с фолк легендата Кати през днешния ден? И кои са ѝ обичаните чалга артисти през днешния ден

Габи е несъмнено една от най-красивите мацки от Ловеч, където скоро не се е прибирала, само че това не е неволя огромна. Ние доста бихме желали да забележим мацката в " Ергенът " 2, тъй като сме уверени, че ще е кралица в плетенето на интриги. Не сме сигурни, че ще си паснат с Евгени Генчев, който ни се коства прекомерно непретенциозен и сладникаво сантиментален. Все отново Габи е от мацките, които не харесват Tesla, а Ford Mustang, в случай че схващате какво имаме поради. That's all.

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielakrekmanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР