Лятното турне на „Тази сутрин” се оказа добре дошло за

...
Лятното турне на „Тази сутрин” се оказа добре дошло за
Коментари Харесай

Антон Хекимян се забавлява по мъжки със...

Лятното турне на „ Тази сутрин” се оказа добре пристигнало за Антон Хекимян. Излъчванията от морето разрешават на журналиста да съчетава потребното с приятното – да върви на плаж след ефир и да пийва студена бира в приятна мъжка компания в крайбрежни заведения, написа " Уикенд ".

Сподвижник на топ новинаря в туровете му по заведенията е неговият оператор Петър Джанаваров по прякор Джанката. Последният доби известност при започване на юли, откакто бе ударен мъчително от Петър Низамов-Перата на митинг в ромския квартал на Асеновград. Тогава водещият без да желае бутна мобилния телефон на скандалния ловджия на бежанци и оня окървави главата му в ответна реакция.

 Image result for Петър Джанаваров

Преди няколко дни Хекимян водеше утринния Би Ти Ви блок навън в Царево, а след края на предаването с Джанката се заеха да прибират техниката. Щом събраха осветлението, камерите и микрофоните, двамата мъже се насочиха към хотела си, с цел да си вземат душ и да се подготвят за плаж. Предстояха им чудесни часове дружно наоколо до морето!

На заздрачаване папараците ни още веднъж засякоха Антон и Петър. Водещият и операторът му крачеха в чудесно въодушевление към крайбрежно заведение.

Щом стигнаха ресторантчето, тв фрагментите на часа си поръчаха бира, цаца и пържени картофки. Остатъка от вечерта те прекараха в ядене, пийване и сладки приказки, а когато напълно се стъмни Хекимян повика сервитьорка, заплати й сметката и поведе сътрудника си Джанката към хотела им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР