Лятното турне на “Тази сутрин’’ се оказа добре дошло за

...
Лятното турне на “Тази сутрин’’ се оказа добре дошло за
Коментари Харесай

УИКЕНД: Антончо Хекимян замъкна мъж в хотела си по здрач!

Лятното турне на “Тази сутрин’’ се оказа добре пристигнало за Антон Хекимян. Излъчванията от морето разрешават на журнаистна да съчетава потребното с приятното- да върви на плаж след ефир и да пийва студан бира в приятна мъжка комрания в крайбрежни заведения. Сподвижник на топ новинаря в туровете по заведенията е неговият оператор Петър Джанаваров, по прякор Джанката. Последният доби известност при започване на юли, откакто беше ударен мъчително от Петър Низамов- Перата на митинга в ромския квартал в Асеновград. Тогава без да желае водещият бутна мобилния телефон на скандалния ловджия на бежанци и оня окървави главата му в ответната реакция.

Преди няколко дни Хекимян утринния блок на Би Ти Ви навън в Царево, а след края на предаването с Джанката дружно прибираха техниката. Щом събраха осветлението, камерите и микрофоните, двамата мъже се насочиха към хотела си, с цел да си вземат душ и да се подготвят за плаж. Предстояха им чудесни часове дружно наоколо до морето. На заздрачаване папараците ни още веднъж засякоха Хекимян и Петър. Водещият и операторът му крачеха към крайбрежно заведение.

Щом стигнаха ресторантчето, тв фрагментите на часа поръчаха бира, цаца и пържени картофи. Остатъка от вечерта те прекараха в ядене, пийване и сладки приказки, а когато напълно се стъмни, Хекимян повика сервитьорката, заплати сметката и поведе сътрудника си Джанката към хотела

Тонката по прякор Кака Тони от дълго време има двойнствен живот. И от прякор Малкия Бареков скоро стана Кака Тони тъй като сътрудниците му схванаха пристрастеността му към млади артистични мъже. Бареков беше от дребното същински мъже в БТВ. За разлика от него Тони, Юксел Кадриев и Жоро Тошев избират мъже и съжителстват под един покрив с приятелите си. Само Тони още се тормози за имиджа си и го играе бисексуален, с цел да не си загуби работата. Тъжната статистика сочи, че от четиримата водещи на утринния блок на БТВ трима се оказаха с гей ориентировка ( Оги Бояджиев, Кака Тонка и Виктор Николаев-Цолов). Само най-успешният от тях Бареков се оказа с желание само към дамите, и то хубавите.

Новияят ухажор на Галин най- след това бе оголен. Чалга звездата от няколко месеца има формален другар, който към този момент дори не се притесняма да крие. Партньорът му се споделя Ивайло и е бисексуален. Преди да се отдаде на артиста, имал връзка с танцььорка от известна групировка.

Преди сеедмица Галин и приятелят му Ивайло събраха очите на варненския браг, откакто взеха решение изрично да се намажат един различен с плажно масло но филм за възрастни. Популярният реализатор и половинката му останаха в морската ни столица 4 дни, където добричлията съумя да съчетае потребното с приятното, написа Уикенд.

По време на престоя им във Варна, един от уговорките на Галин бе концерта на Пайнер в морската столица, след който той имаше присъединяване в дискотека на морската алея.

Фенове на изпълнителя свидетелстват, че от самото начало той е бил неразлъчен с приятеля си Ивайло, с който са дружно от началото на годината. 24- годишният барман, който размени милионера Благо Солов, притежател на мебелна къща “Явор”, в леглото на артиста е решил да прекара отпуската си придружавайки своя лъбим по време на работните му задължения.

Младото пърче Иво е постоянно до артиста и въпреки да прикриват половата си връзка под паравана на другарството, за никого не е загадка, че помужду им има огнена пристрастеност. Момчетата събраха погледите в едно от най- вървежните нощни заведения на плажното алея. Двойката пристигна на плажа в компанията на реализатори и незабавно се насочи към непокътнатата шатра, в която по принцип полягват или две приятелки или мъж и жена.

Певецът и благоверният му обаче не се притесняваха да обтегнат апетитни снаги на плажа, лягайки компактно един до различен, само по къси впити къси панталони. Мъжкото двойка смучеше със сламки зелени коктейли. Галин не спирал да се хвали, какъв брой е благополучен и какъв брой обичан се усеща. За него намало проблем да бъде с момче с надалеч по- ниски приходи, защото той самият покривал всички разноски. Благодарение на положителните си доходои, той се чувствал водещата фигура във връзката. Майката на чалга артиста също харесва доста новият му приятерл и се радвала назетя.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР