Лятното попълнение на Локомотив (Пловдив) - бразилецът Евандро, който определено

...
Лятното попълнение на Локомотив (Пловдив) - бразилецът Евандро, който определено
Коментари Харесай

Един от новите бразилци в Локомотив : Имаме големи шансове да се борим за титлата

Лятното попълнение на Локомотив (Пловдив) - бразилецът Евандро, който несъмнено е с най-солидна визитка от всички, привлечени от Александър Томаш, даде изказване пред UOL.com.br.
 Митко Илиев изравни Стоичков и Котков Митко Илиев изравни Стоичков и Котков
„ Отборът е доста първокласен. Бях признат доста добре в съблекалнята и се веселя, че мога да оказа помощ. Отборът ни е единен. Имаме огромни шансове да се борим за купата в лигата. Дай Боже, до края на сезона да сме постигнали задачите си “, отсече Евандро, който тази седмица възобнови тренировки, откакто лекува разтежение получено при домакинската победа с 3:0 над Черно море.

Преди да пристигна на „ Лаута “, той е минал през грандовете Сао Пауло и Флуминензе, а също така е бил част и от Удинезе. У нас пристигна от Наутико, Серия В.

„ Когато колективът върви, то и самостоятелното показване наподобява по-лесно. Слава Богу, съумях да се приспособявам към шампионата, макар че за първи път попаднах в България. Винаги се пробвам да бъда разполагаем на треньора, когато той има потребност. Надявам се да реализира страхотни неща за клуба “, сподели пък различен от новите бразилци в Локо бранителят Луан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР