Лятната ваканция може и да върви към своя край, но

...
Лятната ваканция може и да върви към своя край, но
Коментари Харесай

Обратно на училище през 2021…. и то на живо!

Лятната почивка може и да върви към своя край, само че не щеш ли един по-вълнуващ нов сезон е на път да стартира за всички нас! Есента е зад ъгъла и може би този път ще е друга... След няколкото локдауна, през които всички минахме през последните година и половина, жадуваме още веднъж за нормалното си всекидневие. Стартираме учебния и университетския си живот, естествения си работен темп, а и нямаме самообладание да стартираме да планираме още веднъж ежедневните си тоалети. ви предлага хиляди благоприятни условия за избор от стотици магазини, с цел да започнете да се подготвяте за най-хубавия си външен тип за сезона!

Маратонките, които наложително би трябвало да имате
Няма по-добро възприятие от това да се поглезите с нов чифт при започване на образователната година. Кои са най-популярните марки и модели сега? Един от моделите, които в никакъв случай не излизат от мода, несъмнено е. Те се оферират във разновидности под и над глезена според от вашите желания и във всевъзможни цветове и шарки.
Много известна обувка измежду студентите несъмнено е Те могат да се комбинират с прекрасен чифт дънки, пола или даже рокля, с цел да постигнете готина 90-тарска визия.

Обемни раници
Не можем да си представим началото на нова образователна година без функционална и съвременна раница. Една от най-популярните марки за тази година несъмнено е Vans със своите неповторими шарки. Можете да изберете учебна раница Vans или раница за преносим компютър. Ако търсите по-елегантен вид, разгледайте устойчивите раници Fjallraven, които елементарно могат да се комбинират с рокли или елегантни панталони и да се носят в класа или даже в офиса.

Вечните якета
Един от продуктите, които в никакъв случай не излизат от мода, сигурно са. Защо са толкоз обичани? Те освен, че са комфортни, само че могат елементарно да се комбинират с всичко. Особено тази година, когато е доста съвременно да си облечен от горната страна до долу в деним, бъдете смели и ги комбинирайте с всичко! Просто прибавете боти до глезена или маратонки и сте подготвени! Друго доста известно яке несъмнено е. Първите якета вид бомбър са основани, с цел да бъдат функционални и практични за военна приложимост, само че с течение на времето те набират известност за необятната аудитория. За нехаен външен тип можете да съчетаете якето вид бомбър с чино панталон, кецове и базова тениска, а за по-официален тип можете да го комбинирате с панталони палацо, риза и чифт мокасини.
наподобяват необикновено и на мъже, и на дами. Те се оферират в разнообразни цветове и дължини и можете да решите дали желаете да инвестирате в яке от естествена или изкуствена кожа. Винаги се предлага да се купи по-качествено такова, тъй като здравите кожени якета могат да устоят години.

Tie-Dye
е новото черно за този сезон! Облечете се напълно в tie-dye, а можете и да го комбинирате с обичаното си спортно долнище или дънкова пола, с цел да постигнете най-модерната визия за 2021! Това е самоуверен ход, само че всеки би желал да се е сетил да го направи пръв.

Костюмът Cool Girl
Разнообразете стила си за офиса или университета с пъстър или стилни бермуди, които се съчетават добре с всеки топ или даже риза и прибавете и блейзър с щампа. Това ще издигне вашия външен тип на друго равнище!
В момента са доста известни лесните за носене стилове, които изискват нулеви старания. Независимо дали сте горда майка на първокласник, която търси за него нужното облекло за сезона, студент, или просто ви следва връщане към работа в офиса, проверете GLAMI за всички най-нови трендове!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР