Лятната отпуска за тази година може и да е в

...
Лятната отпуска за тази година може и да е в
Коментари Харесай

13 двубоя и българско участие на Senshi 13

Лятната отпуска за тази година може и да е в историята, само че това не значи, че нямаме други мотиви, поради които да посетим някои от градовете по крайбрежието на Черно море.

Като да вземем за пример Варна и по точно курортният комплекс Св. Св. Константин и Елена. Казваме го, тъй като на следващия ден 10 септември, точно там ще се организира 13-ото издание на бойната галавечер Senshi.

И тази година, на която ще се проведат всички боеве, ще бъде издигната на самия плаж в курорта. А публиката ще следи 13 дуела, изпълнени с адреналин и огромна доза неопределеност.

Те ще са по разпоредбите на KWU Full Contact и KWU SENSHI, а в галавечерта присъединяване ще вземат бойци от общо 16 страни. Сред тях са Япония, Италия, Естония, Испания, Узбекистан и Мароко. На арената ще излязат   и двама българи, несъмнено. Това са Атанас Божилов и Едуард Алексанян .

Драгомир Петров също се очакваше да се впусне в борба, само че това няма да се случи поради получена травма. Senshi тази година ще бъде открит с двубоя сред италианеца Ренато Пренга и японеца Джо Миахара.

Главната борба за вечерта ще опълчи германеца Ненад Косич и естонецът Юку Уриендал в категория над 95 кг.

Senshi 13 стартира тъкмо в 19 ч. Билети за събитието към момента могат да бъдат закупени . Двубоите ще бъдат излъчени директно в ефира на Bulgaria ON AIR и Max Sport 2.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР