Лятна сцена НДК Ви дава възможност да си подарите приятно

...
Лятна сцена НДК Ви дава възможност да си подарите приятно
Коментари Харесай

Кино на открито ви очаква на Лятната сцена на НДК

Лятна сцена НДК Ви дава опция да си подарите прелестно преживяване с кино под звездите в дните 22, 23 и 24 юли.

В три следващи вечери на Лятна сцена НДК ще бъдат прожектирани филмите "Измамно богати ", "Walking on Sunshine " и "Презрението ". Началото на прожекциите е от 21:00 часа.

Италианската закачлива комедия „ Измамно богати” („ Ricchi di fantasia”) на режисьора Франческо Мичикè ще даде старт на откритото лятно кино в НДК.



Филмът споделя историята на любовниците Серджо (Серджо Кастелито) и Сабрина (Сабрина Ферили). Серджо е дърводелец, а Сабрина – певица и сред двамата гори мощна обич. Поради финансови аргументи обаче нямат опция да изоставен половинките си. Животът за двамата влюбени се прекатурва, когато приятелите на Серджо му внушават, че е спечелил 3 милиона евро от лотарията. Какви последствия може да провокира една смешка? Отговора ще научите на 22 юли (понеделник) на Лятна сцена НДК.

Във втория ден от програмата на лятното кино в НДК (23 юли) ви чака мюзикълът „ Walking on Sunshine”.



Режисьори на кино лентата са Макс Гива и Дания Паскуини. Летният мюзикъл наблюдава бъдещата женитба на Мади и Раф в Пулия. Мади се подготвя за най-важния ден в живота си без да знае, че в предишното годеникът ѝ Раф е имал лятна случка със сестра ѝ. Мъжът от своя страна не знае, че бъдещата му брачна половинка е обвързвана със фамилията на неговата някогашна. Не пропускайте да гледате една занимателна история за любовта и да чуете някои от най-големите шлагери на 80-те години.

Любовта обаче не всеки път завършва със благополучен край. Култовата класика на режисьора от френската Нова вълна Жан-Люк Годар - „ Презрението” ( “Le mépris”) от 1963 година, ще наблюдава моментите на отчуждение в една връзка. Прожекцията на кино лентата ще бъде излъчена на 24 юли (сряда) на Лятна сцена НДК.



Историята споделя за отдалечаването на двама съпрузи един от различен, настъпило след прост случай в живота им. Част от превъзходния актьорски състав на кино лентата са легендите на френското кино Брижит Бардо и Мишел Пиколи. Участват още Фриц Ланг и самият Жан-Люк Годар.

Прожекциите се реализират със съдействието на Италианската комерсиална камара и Френския институт.

Входът за всички прожекции на Лятна сцена НДК е свободен!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР