Лутън посреща Челси в мач от 20-я кръг на Висшата

...
Лутън посреща Челси в мач от 20-я кръг на Висшата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лутън - Челси, съставите

Лутън посреща Челси в мач от 20-я кръг на Висшата лига. Срещата е с начален час 14:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Лутън навлезе в добра форма, като сподели страхотна игра против Арсенал и Манчестър Сити, въпреки и да загуби двата мача, а по-късно съумя да победи Нюкасъл и Шефилд, като това даде огромна вяра на почитателите на " шапкарите " за вероятно избавление. Тимът е с една от най-слабите отбрани, като има цели 34 позволени гола в 18 мача.

Челси се пробва да се върне на пътя на постоянството, като има потребност от точки, с цел да бъде забъркан в битката за топ 6. Лондончани имат компликации в завършването на офанзивите, като имат най-вече пропуснати огромни шансове от цялото състезание. Тимът на Маурисио Почетино ще се надява на победа и да приключи позитивно годината.

Стартови сформира:

Лутън:  24. Томас Камински, 29. Амари Бел, 2. Гейбриъл Ошо, 15. Теден Менги, 45. Алфа Даути, 6. Рос Баркли, 28. Самби Локонга, 12. Иса Каборе, 19. Джейкъб Браун, 30. Андрос Таунзенд, 11. Елайджа Адебайо

Челси:  28. Джордже Петрович, 26. Леви Коулил, 6. Тиаго Силва, 2. Аксел Дизази, 27. Мало Густо, 23. Конър Галахър, 25. Мойсес Кайседо, 11. Нони Мадуеке, 20. Кол Палмър, 15. Николас Джаксън, 19. Армандо Броя
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР