Лустросания и надуван през последните 3 години светски сапунен балон

...
Лустросания и надуван през последните 3 години светски сапунен балон
Коментари Харесай

ИЗМАМНИЧКАТА Мегз влиза в затвора! Менте дизайнерката се оказа печена аферистка – укрива ДДС, върти застрахователни измами и обсебва фирми!

Лустросания и надуван през последните 3 години всемирски сапунен балон Мегз се спука с гръм и тропот преди дни в Пловдивския областен съд, където самообявилата се за дизайнерка Миглена Каканашева е подсъдима дружно с любовника си – транспортния необут Румен Рончев и собствен братовчед за застрахователна машинация в размер на над 100 000 лв., писа „ Уикенд “. 

Съдебно-криминалния трилър с присъединяване на 27-годишната Мегз започва предходната есен, когато напористата дама от град Раковски разгласи, че апаши са откраднали тузарския й джип „ Мерцедес ” G класа от паркинг пред известен нощен клуб в града на тепетата. Още тогава „ Уикенд ” разбра от пловдивски криминалисти, че родната Коко Шанел е разследвана за застрахователна машинация . Месеци по-късно истината лъсна на бял свят – оказа се, че  Мегз сама е провела кражбата на возилото си , с цел да не заплаща лизинговите му вноски и да прибере над 100 000 лв. от „ Софауто ”. Дизайнерката провела кражбата на возилото взаимно с тогавашния си ухажор Румен Рончев, а елементи от джипа бяха открити в гараж в град Раковски, стопанисван от роднина на Меглена Каканашева .

Мегз обаче съумя да се възползва дори от обвиняването на прокуратурата и до момента в който нейния ухажор Румен Рончев обитаваше килията на следствения арест, пуснатата под гаранция дизайнерка опита да завземе транспортната му компания и имуществото му.

Опитът на Каканашева да заграби транспортните компании на досегашния си любим бе оголен от брачната половинка на Рончев – Зорница, която разгласи пред медиите в правосъдна зала, че дизайнерката е нахлула с войска от частни охранители в базата на компаниите на мъжа й „ Розова котловина ” и „ Ню Транс Груп ” и се разпорежда с имущество за милиони левове. Оказа се, че дни преди да бъде задържан, Румен Рончев самичък дал пълномощни на любовницата си да върти компаниите му, опасявайки се, че може да прекара дълго време заключен. Мегз обаче се възползвала от обстановката и пуснала заявление за придобиване на 51% от дяловете на компаниите на досегашния си съкровен другар посредством компанията си „ Доверие МК ”.

„ Бях излъган от любовницата си! ”, разгласи в отворено писмо от ареста транспортния необут Румен Рончев. Негови близки разкриха пред „ Уикенд ”, че баровецът към този момент подозира комплицирана и добре проведена скица, сътворена от Мегз, която наподобява е възнамерявала още предходната есен дръзкия обир на транспортните му компании.

Тя го е предиздвикала да провежда кражбата на джипа й, а по-късно е признала пред служители на реда от Пловдив, че елементи от сякаш откраднатото возило се намират в обекти на Румен Рончев. Мегз е съумяла да се спазари с ченгетата да арестуват единствено любовника й, с цел да може до момента в който той е в ареста да му обсеби компанията ”, безапелационни са доближени до транспортния необут. Самия Рончев изискал амнистия през сълзи пред брачната половинка си Зорница, че й е кръшкал обществено с Мегз и се разкаял за злочестия си любовен романс.

Бях жертва на черна магия! Сякаш не бях същия човек. Всичко ми просветна, когато се озовах в ареста поради Каканашева. Тя е рисков аферист и нарушител и мястото й е в пандиза! ”, твърди през днешния ден Румен Рончев. Паметливи си спомниха, че предходната пролет във „ ВИП Брадър ” Джулиана Гани описа на съквартирантите, че Мегз се занимава с черни вълшебства от години.

В опит да омагьоса още веднъж любовника си, чиято транспортна компания заграби, Каканашева сътвори величествен панаир в Пловдивския областен съд. Във вторник  Мегз театрално припадна в съда , до момента в който се кълнеше във честност към възлюбения си. „ Любов, обичам те! ”, избоботи Каканашева, само че откакто даже не бе погледната от окования с белезници транспортен необут, дизайнерката се строполи на земята. „ Тая циганка прави циркове, симулира припадъци! ”, провикна се в съда брачната половинка на Рончев Зорница.

Как ще се развие проблема с обсебването на транспортната компания на Румен Рончев, остава мистерия. Баровецът към този момент е подал заявление, че отдръпва пълномощните, които е разписал на Мегз. Запознати с аферата обаче разкриха, че Каканашева се пробва да продаде няколко от тировете на компаниите на досегашния си съкровен приятел в Полша . Ако реализира схемата си, Мегз може да забогатее с няколко милиона лв., преди против нея да тръгне следствие в прокуратурата и тя да бъде подведена под правосъдна отговорност.

Сигналната лампа, че Миглена Каканашева е чевръста измамница светна още преди 2 години, когато дизайнерката към този момент бе натрупала известност, а онлайн магазина й за продажба на облекла реализираше смайващи обороти за милиони. Оказа се, че Мегз поръчва облеклата, които показва като свои авторски проекти на ишлеме в Китай и Турция.

За да не заплаща дължимото 20% Данък добавена стойност на страната, Каканашева записва рекордните 26 компании, наименувани от „ Мегз 1 ” до „ Мегз 26 ” , посредством които продава стоката си. Всяка една от компаниите заявява оборот под 50 000 лв. и по този метод хитрушата от Раковски си икономисва заплащането на налози. „ Схемата е измислена от нейната майка Магдалена, която е счетоводител. Чудно от кое място е съумяла да откри 26 индивида, които да запише като шефове на компаниите на дъщеря си ”, разясняват аферата адвокати.

Сега Каканашева е изправена пред угрозата да влезе в пандиза , защото е подсъдима като подстрекател на застрахователна машинация и отнемане на непозната благосъстоятелност в изключително огромни размери. Сигнал в прокуратурата против Мегз е внесъл и транспортния необут и неин съпроцесник по делото за кражбата на джипа Румен Рончев.

Очаквайте извънредно скандални разкрития в HotArena за другите измами на Каканашева!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР