Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки

...
Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки
Коментари Харесай

Любовта от екрана и в живота: Луси Бойнтън и Рами Малек

Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки на Оскарите. Именно в онази тържествена вечер стана изцяло ясно, че двамата артисти се срещат.

До този миг те са засичани дружно от началото на предходната година, само че по този начин и не бе напълно несъмнено, че двамата стоят един до различен и в живота.

Те се срещат на снимачната площадка на „ Бохемска рапсодия “, като Бойтън влиза в облика на Мери Остин – муза и държанка на Фреди Меркюри.

Двамата са видяни дружно още от януари 2018 година Тогава е първото им обществено показване на празненство, отдадено на новата сбирка на Alexa Chung.

Месец по-късно Рами и Луси са на празненството Super Bowl Party в Минеаполис. Отново дружно са и през март на сбирката на Miu Miu в Парижката седмица на модата. Нито Рами, нито Луси посочваха възприятията си тогава на обществено място.

Чак през април Us Weekly, базирайки се на източник непосредствен до актьорите, допусна, че Рами Малек и Луси Бойнтън са дружно. Тогава изданието означи, че в действителност Рами бил толкоз влюбен, че непрекъснато я посещавал в Лондон.

През ноември 2018 Малек и Бойнтън още веднъж се появиха дружно на Governors Awards, само че не демонстрираха никакви признаци, че сред двамата прехвърчат сантиментални искри.

Затова пък на тазгодишните награди „ Оскар “, Рами излезе на сцената с цел да вземе златната статуетка, като преди този момент целуна своята половинка. На сцената той ѝ благодари и я назова собствен съдружник и обич.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР