Луната все още е в знак Близнаци - Комуникативните способности

...
Луната все още е в знак Близнаци - Комуникативните способности
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Откажете се от секса


Луната към момента е в символ Близнаци - Комуникативните качества внезапно нарастват. Време за ексцентрични действия и непредвидени решения, бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същина ще остане надълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същина. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен интервал близките ще имат върху вас голямо влияние. Владейте страстите. Плановете си е желателно да приведете в сходство с действителността. Изключете свадите от дневния си ред. Време, в което човек би трябвало обективно да прави оценка своите благоприятни условия. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си привички. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

29-ти лунен ден (от 05:19ч до 05:32ч на другия ден) – Ден преди новолунието. Един от най-опасните и тежки дни на лунния месец. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти. Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Домът се почиства с огън, благовония. Да се заобикалят тъмни места и мътна вода. Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте всеобщи мероприятия. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по- добре да не се възнамерява и да не се вземат значими решения. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Всеки да се стреми да покаже най-хубавото от себе си. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Добре е да има запалена свещ, а има повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молебствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР