Луната влиза в знак Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят

...
Луната влиза в знак Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не допускайте никого до душата си

Луната влиза в символ Стрелец в 09:04ч, последна фаза. Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Не забравяйте, че интервенция в непознатите каузи може да има единствено тогава, когато ви помолят за помощ. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. За предпочитане е да се заобикалят преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат болките пред малко познати хора. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

25-ти лунен ден стартира в 03:41ч. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Не се предлагат интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Ден на бездейност, уединение и покой. Това е ден за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага нравствен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.
Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.
Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Камъни на деня са:

Тигрово око - наричано още банкерския камък. Той пази от финансови неудачи и опустошаване. Носи благополучие, усилва интуицията, надарява с целенасоченост и покачва увереността в себе си. Притежава свойството да предизвестява притежателя си за заплаха като става по-тежък. Помага бързо да се възстановят силите след тежка работа. Помага при лекуването на псориазис, сърдечно-съдовата система, възстановява кръвното налягане, прогонва депресията. В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите очаквания. То доближава осъществяването на желанията ви.

Котешко око (александрит, по името на съветския цар Александър ІІ) е също прелестен бранител срещу всевъзможни уроки и врагове. Ако някой ви нападна посредством експанзия, то камъкът със своите трептения може да сътвори обстановка, че породеното ви зло да се върне с тройна мощ към този, който ви го изпраща. Привлича нужните хора към вас. Пази от измяна, съхранява любовта, укрепва фамилните връзки, надарява с гений притежателя си да убеждава другите хора, въздействайки им, само че не нарушавайки благополучието им, а единствено за благи цели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР