Луната влиза в знак Козирог от 07:01ч и ще остане

...
Луната влиза в знак Козирог от 07:01ч и ще остане
Коментари Харесай

Днес нищо не е случайно, нито доброто, нито лошото

Луната влиза в символ Козирог от 07:01ч и ще остане там до 15:22ч на 24 януари.

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и тестванията. Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Изостря се възприятието за чест, дълг, отговорност, самодисциплина.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Започва 28 лунен ден от 05:51ч на 22 януари до 06:48ч на 23 януари.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов знак е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо. Ден е изпълнен с мистичност и могат да станат необикновени неща.

Този лунен ден носи непроменяемо триумф в делата. Постарайте се вярно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и неприятното. Ако ви се случат неприятни събития, знайте, че не са инцидентни. Това е резултатът на вашите отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. От вашето схващане зависи доста.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Откъснати цветя в този ден не се подаряват, защото ставате съпричастни към разрушението и няма да имате небесната благословия.

28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Ден за реализиране на божествена мъдрост и познание

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. То може да снижи вашата интензивност.

8 безоблачен ден – Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Този безоблачен ден носи шанс на тези, които се усещат свободни и спокойни. Не планирайте нищо съответно. Плановете може да се осъществят тъкмо противоположното. Живейте свободно и без значение, не по график.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР