Луната в знак Стрелец до 04:56ч на 20 октомври Денят се

...
Луната в знак Стрелец до 04:56ч на 20 октомври
Денят се
Коментари Харесай

Един от благословените дни, в който към земята идва мощен енергиен поток

Луната в символ Стрелец до 04:56ч на 20 октомври

Денят се отличава със блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания, всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят мъчно. Ентусиазмът, само че и недоволството от избрани неща, са движещите сили за смяна.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Каквото и положително да извършите за тези елементи на тялото, през днешния ден е двойно по-ефективно. Това, което натоварва бедрата и гръбначен дирек, има по-вреден резултат, в сравнение с в други дни. 

Сауната, топлите вани и масажите ще ви се отразят добре, схванатите мускули и стави ще се провиснал. Направете си педикюр и масаж на краката. Топлата вана за крайници ще ви се отрази добре. Смесете солите за вана и няколко капки етерично масло във водата. След това си починете с вдигнати крайници. Подхранващите маски за лице и деколтето ще бъдат доста ефикасни в този ден. уместно е да опушите стаите, които населявате със салвия.

Лунен календар: 6 лунен ден от 12:51ч на 19 октомври до 13:55ч на 20 октомври

Първият от “благословените дни ”, в който към земята идва мощен енергиен поток. Това е позитивен ден, обвързван с хубост, обич, наслада, вътрешен глас, миризми и звуци. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и кротичък ден, даже въздържан, не допуска никакво лутане и дейни дейности. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и другарство с духовни наставници.

Ден за обич, примирение и амнистия. Нашето вътрешно Аз би трябвало да бъде в естетика с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. През това време не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР