Луната в съвпад с Нептун в знак Риби - Преобладава

...
Луната в съвпад с Нептун в знак Риби - Преобладава
Коментари Харесай

Денят, в който молитвите биват чути

Луната в съвпад с Нептун в символ Риби - Преобладава сантименталната настройка, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила.

В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Липсва обективност. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания и да бъдете подведени.

Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Неясните неща могат да се изяснят. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Продължава 11 лунен ден до 15:20ч на 7 ноември (от 14:55ч на 6 ноември)

Един от най-силните енергийно дни. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Пренасочете силата си към градивни на практика действия и съзидание. Не проявявайте лековерие. Избягвайте да предприемате рисковани действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

Следва 12 лунен ден от 15:20ч на 7 ноември до 15:44ч на 8 ноември

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Енергията на денят е подобаваща за правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни всевъзможни негативни страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни.

Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро.

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

Контактуването е удобно, както и за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

22 безоблачен ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат неочаквани промени в живота. Например да предприемете пътешестване, без да сте го планували или да извършите непринудено нова прическа. Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР