Луната в Овен ни прави по-смели, готови сме да поемаме

...
Луната в Овен ни прави по-смели, готови сме да поемаме
Коментари Харесай

Близнаци, обърнете внимание на половинката си. Нова любов очаква Рибите

Луната в Овен ни прави по-смели, подготвени сме да поемаме повече опасности и също по този начин обичаме да бързаме. Има доста сила и малко самообладание, елементарно се палим, бързо се наскърбяваме и реагираме войнствено.

Овен – Този ден може да бъде белязан от различия в връзките ви с членовете на фамилията. Ще са нужни спомагателни корекции в някои неща. Не е изключено да имате мощно главоболие.

Телец – Този ден дава обещание да бъде натоварен! Имате цялостен интерес да насочвате силата си добре, с цел да я изразходвате допустимо най-ефективно. Трудности в фамилията могат да зародят по отношение на по-възрастен член.

Близнаци – Атмосферата на този ден доста ще увеличи самочувствието ви. Опитайте се да отделите повече време на колегата си. В противоположен случай може да разсъните огромни подозрения в половинката си.

Рак – Има страхотна опция за повече отмора. Защо не прекарвате повече време уединено с колегата си по пижама? Опитайте се да намерите време да мързелувате дружно. Ако сте без сътрудник, насладете се на този интервал на независимост и благоденствие.

Лъв – Всичко, което вършиме, ще мине отлично през днешния ден. Създайте си сантиментална атмосфера. Това, което най-вече ще ви хареса сред чаршафите, е, че нещата ще вървят отлично без непотребни думи. Въздишките не се броят, несъмнено!

Дева – Като цяло нещата ще вървят добре. Има единствено няколко неща, които могат да ви ядосват. Добре е да се придържате към своите правила и възгледи, само че се уверете, че не си създавате проблеми с тях.

Везни – Позволете на други членове на фамилията да ви оказват помощ с домакинските отговорности или просто ги отложете за различен ден. Не пропускайте днешното чувство за потребност от отмора, тъй като почивката след това ще донесе голяма сила на тялото ви.

Скорпион – Относно любовта, можете да очаквате опция за премеждие, в което ще има много страст. В сферата на здравето ви чака положително положение, ще имате доста сила и няма да имате огромни проблеми.

Стрелец – Все още усещате някакво напрежение вътре в себе си. Отделете малко свободно време. Прекарайте го с другари, защото имате потребност от малко развлечение. Между чаршафите ще бъдете като факла, която пали постепенно, само че гори дълго.

Козирог – Ще бъдете застрашени от свръхчувствителност и колебливост, които биха могли да разсънят у вас куп отрицателни страсти. Обуздайте се и концентрирайте вниманието си върху позитивните аспекти на живота. Би било добре да си починете добре.

Водолей – Вие сте в отлична позиция да получите това, което желаете. Харесвате провокациите, само че не се опитвайте да накарате колегата си да ревнува, това не е вярната техника.

Риби – Много неща притеглят вниманието ви, а проектите за през днешния ден включват огромно многообразие от неща. Звездите бдят над вашите любовни афери, както и за нови срещи. Приливът се обръща във ваша изгода.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР