Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

...
Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната ще се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Благоприятни дати за подкастряне – 6, 11 април

Астро-аспекти



„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

06.04. 16:30 –07.04. 00:17
08.04. 15:51 - 08.04. 23:18
10.04. 22:36 - 10.04. 23:36
12.04. 14:47 - 13.04. 03:06

Овен – През седмицата ще ви бъде изключително потребно да поддържате самоконтрол и да се държите другарски. Старайте се да изглаждате нещата, не провокирайте спорове, търсете взаимни отстъпки, не причини. Вие сте в добра физическа форма, само че има доста задания и отговорности, които би трябвало да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, тъй като това може да докара до изтощеност. Трябва да бъдете по-внимателни към здравословното положение. Настроението ви видимо се подобрява; вдъхновението постоянно ви посещава. Ще имате шанс и късмет във значими неща за вас.
Благоприятни дни-11, 12
Бъдете внимателни- 7, 8

Телец – Имате отлични благоприятни условия да оставите зад себе си компликациите и да влезете в нов, по-позитивен стадий от живота си. Отваря се нов цикъл в персоналния ви живот. Време за смяна и нови хрумвания. Има възможност да получите непредвидени пари. Някои от вас ще изпитат миг на
горест или чувството, че губите нещо, че не можете да измененията нищо. Дори да няма здравословен проблем, би трябвало да отделите повече време за себе си. Намерете опция да се поглезите, както и да вземете всевъзможни превантивни ограничения. Периодът е добър за актуализиране на дрешника, само че бъдете практични.
Благоприятни дни- 6
Бъдете внимателни- 9, 10

Близнаци – Добре обмисляйте дейностите си. Трябва да сте на ясно какво тъкмо желаете да постигнете. Старайте се да се отнасяте по-философски по отношение на дребните неуспехи и досадните недоразумения. Те няма да доведат до съществени проблеми и скоро ще бъдат просто забравени.Подкрепата на други хора е доста значима, тъй че не се колебайте да потърсите помощ. Бъдете деликатни при физическа работа и вкъщи, избягвайте преумората. Венера дава поддръжката си за тези, които търсят обич. Планетата на любовта ви прави привлекателни
и съблазнителни и сигурно ще предизвикате интерес от страна на противоположния пол.
Благоприятни дни- 7, 8
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Рак – Възможно е да срещнете някои компликации през седмицата, само че въздействието на позитивните трендове ще надделее. Изправени пред спънка, вие не отстъпвате, а просто търсите метод да я преодолеете. Бъдете отворени за нови хрумвания и асоциации. Външните условия ще ви оказват помощ. Слънцето е в дома на кариерата, като ви поддържа във всичко, обвързвано с професионалната област. Не са изключени различия с бизнес сътрудници, сътрудници и управлението. Стремете се да останете спокойни и не се поддавайте на провокации. Много
въпроси ще бъдат решени по-бързо, в случай че сте другарски настроени.
Благоприятни дни- 6, 9, 10
Бъдете внимателни- 7, 8

Лъв – Благоприятна седмица, която дава опция да извършите нещо потребно за себе си и за другите. Може да имате проблеми с колата или с парцел, който притежавате. Не планирайте скъпи покупки, в случай че не са безусловно нужни. През цялото време ще се стремите да поддържате естетика в дома си, в страстите и положението си. Вероятно ще се радвате на естетика в брачните връзки тази седмица. Вашите усеща ще бъдат взаимни и ще придобият специфична дълбочина. Всички противоречиви въпроси ще бъдат решени, преди да имат време да се развият, тъй като вие и вашият сътрудник ще бъдете извънредно благоразумни и деликатни в връзките си. Виртуалната романтика може скоро да премине в действителния живот.

Благоприятни дни- 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни- 9, 10

Дева – Седмицата е добра в доста връзки. Можете да постигнете триумф по разнообразни начини; въпросът е върху какво желаете да се концентрирайте. Ще сте доста ефикасни в работата. Ще постигнете високи резултати, като възстановите дейностите или коригирате работния си график. Но с цел да се употребява оптимално тази планетарна сила, е належащо да се организирате по-добре. На работа ще изпитате повече стрес и напрежение, което ще се отрази на общуването ви с колектива. Време е да започнете нов стадий от персоналния си живот, с нови хрумвания и възгледи. Избягвайте нормалните модели на държание, с цел да не повтаряте грешките от предишното.
Благоприятни дни- 9, 10
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Везни - За вас стартира нов цикъл на развиване, който ще сложи основата на новите планове. Нови хрумвания, ентусиазъм и гении може да се разсънят у вас. Много е евентуално те да донесат положителни облаги в бъдеще. Не се претоварвайте с несъразмерна работа и намирайте благоприятни условия за добра отмора. Ако сте несемейни, ще бъдете привлечени от зрели хора, вдъхващи убеденост, може би по-възрастни от вас. Има огромни шансове да срещнете някой специфичен човек посредством другари или Интернет. Марс е в бранша на любовта и под негово въздействие можете да се държите непоследователно. Звездите поучават да не бързате да вземате радикални решения по отношение на персоналния живот
Благоприятни дни-11, 12
Бъдете внимателни- 7, 8

Скорпион - Личният живот ще бъде в центъра на вниманието ви. Мнозина ще са водени от мощни стремежи и това от време на време ще минава в ревнивост. Ако към този момент имате връзка, пробвайте да изведете връзките си на ново равнище. Старайте се да подобрите връзката. Ако стесвободни, можете да срещнете някой специфичен човек, с който бихте могли да започнете прелестна връзка. Здравето може да страда заради безредици и пресилване. За да поддържате положителното положение, звездите се поучават да намерите време за релакс, занимание или някаква активност, която ви разрешава да се отпуснете. Очакванията ви ще се изпълнят, само че всичко би трябвало да става малко по малко, деликатно.
Благоприятни дни- 6
Бъдете внимателни- 9, 10

Стрелец – Не всичко е толкоз просто и явно, колкото си мислите и както бихте желали. Успешните решения не лежат на повърхността, по тази причина се пробвайте да не бързате, дайте си време да разберете обстановката, погледнете я от разнообразни ъгли. Бъдете търпеливи, старайте се да не се сърдите, в случай че би трябвало да обсъждате маловажни неща още веднъж и още веднъж. Понякога пораждат различия с околните, само че се пробвате да изгладите острите ъгли допустимо най- бързо, с цел да сложите завършек на неразбирателството. Търсете благоприятни условия и взаимни отстъпки, влагайте повече деликатност. Добре е да освободите време за релакс и връзка.
Благоприятни дни- 7, 8
Бъдете внимателни- 6, 11, 12

Козирог - Има капацитет за кариерно развиване в някои съответни случаи. Решени сте да съумеете в професионалната област, тогава не се отхвърляйте, до момента в който постигнете своето. Съвпада на Юпитер и Плутон във вашия знак, отваря нов постепенен цикъл за вас. Мнозина ще почувстват нуждата да преразгледат проектите си за бъдещето във връзка с персоналния живот. Вероятно ще стигнете до извода, че е време да изоставите избрани условия или връзки, с цел да позволите да пристигна нещо ново на тяхно място. Пролетта е времето на преструктуриране на тялото и доста от вас се усещат изтощени. Отделяйте повече време за отмора.
Благоприятни дни- 6, 9, 10
Бъдете внимателни- 7, 8

Водолей - Може би някой от приятелите ви ще поддържа кариерното ви развиване или с помощта на другар ще получите нова работа. Отличавате се със храброст и увереност, точно с помощта на тези качества ще получите самопризнание. В последна сметка с поддръжката на Марс всичко ще се окаже във ваша изгода. Благотворното въздействие на Венера оказва помощ да разкриете най-хубавите качества на вашата персона, които няма да останат незабелязани от противоположния пол. Ще се увеличи интереса към вас. Любовните връзки, почнали по това време, ще оказват помощ за заздравяването на остарели рани.
Благоприятни дни- 7, 8, 11, 12
Бъдете внимателни- 9, 10

Риби - Появяват се смели хрумвания, които можете да претворите в действителност благодарение на другари. Поредица от значими събития могат да се случат в персоналния ви живот. Когато става въпрос за въпросите на сърцето, постоянно знаете какво да извършите, с цел да коригирате обстановката. Не се опасявайте да се възпротивите на мнението на другите - постоянно те просто не могат да обхванат в обстановката, която се отнася до вас. Марс се намира в дванадесетия ви дом, тъй че на здравето би трябвало да се обърне повече внимание. Не се изключва обостряне на хронични болести или поява на нови здравословни проблеми.
Благоприятни дни- 9, 10
Бъдете внимателни- 6, 11, 12
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР