Луната ще е растяща до 17 януари. Според астролозите в

...
Луната ще е растяща до 17 януари. Според астролозите в
Коментари Харесай

Какво ДА правим по време на растящата Луна

Луната ще е растяща до 17 януари. Според астролозите в този интервал човек би трябвало доста да внимава и да се концентрира само върху нещата, които ще му носят шанс.
Ето ги и дните, в които е желателно да вършим избрани неща, в случай че желаеме да се усещаме в синхрон със себе си: 4 и 5 януари: Луна във Водолей
През този интервал силата е удобна за осъществяването на търговски интервенции, както и определяне на бизнес контакти. През тези дни е желателно да обърнете внимание на пропуските си, свързани със знанията.
6 и 7 януари: Луна в Риби
През този интервал растежът на Луната продължава. Времето е уместно за романтика, действия навън и вслушване в интуицията. Ако имате някакви компликации, свързани с вземането на верни решения, то през този интервал ще се чувствате доста уверени.
8, 9 и 10 януари: Луна в Овен Какво не е желателно да вършим по време на растящата луна, до 17 януари
Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е значимо човек да знае в кои дни какво не е целесъобразно да прави, в случай че не желае да си навлеч...
Прочети повече
През този интервал човек ще усеща мощна сила, която е вярно да се насочи в спокоен канал. През тези няколко дни може да отметнете куп значими каузи и задължения, стига да имате съществено отношение към работата си.
11 и 12 януари: Луна в Телец
През този интервал е желателно да се заемете с нещата, които отдавна сте възнамерявали. Тези два дни са подобаващи за сантиментално пътешестване, обзавеждане на дома или други покупко-продажби, които дълго време сте обмисляли и изчаквали подобаващия миг.
13, 14 и 15 януари: Луна в Близнаци
През този интервал е уместно да извършите всички тези неща, свързани с сила, само че не и с доста време. Дните са извънредно удобни за финансови транзакции.
16 и 17 януари: Луна в Рак
През този интервал от време е желателно да се заемете с извършване на позната работа. Не се предизвиквайте и не излизайте от зоната си на комфорт, тъй като това може да ви повлияе отрицателно. Ако виждате, че допускате някаква неточност, побързайте да я коригирате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР