Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е важно

...
Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е важно
Коментари Харесай

Какво не е желателно да правим по време на растящата луна, до 17 януари

Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е значимо човек да знае в кои дни какво не е целесъобразно да прави, в случай че не желае да си навлече неприятности.
Според астролозите това са дните, в които човек би трябвало да се въздържа от взимане на значими решения и други съществени планове: 4 и 5 януари: Луна във Водолей
Не е желателно през този интервал човек да се поддава на импулсивните си стремежи, както и да съди останалите, без да има основателна причина. Ако съществуват някакви рискови каузи или задания, те би трябвало да бъдат отсрочени за по-нататък във времето.
6 и 7 януари: Луна в Риби
Според астролозите това е интервалът, в който е желателно да се оставят настрани всевъзможни комплицирани случаи, защото съзвездието бяга от конкретика. Това е интервалът, в който на човек му е в действителност мъчно да задържи вниманието си върху нещо за дълго време.
8, 9 и 10 януари: Луна в Овен Как ни се отразява пълнолунието
Когато чуем за пълнолуние, си представяме сантименталната кръгла луна, която се отразява върху водната повърхнина. Пълнолунието обаче има...
Прочети повече
В тези няколко дни човек би трябвало да потиска експанзията си и да не разрешава това да му изостри взаимоотношенията с близките. Според астролозите това са дните, в които не трябва да рискувате, тъй като може да се разделите с огромна част от спестяванията си.
11 и 12 януари: Луна в Телец
Според астролозите в този интервал не трябва да се натоварвате с незначителни неща. Опитайте да почивате колкото се може повече.
13, 14 и 15 януари: Луна в Близнаци
Това са дните, в които не е желателно да се трудите старателно. Избягвайте спорове, които няма да доведат до нищо позитивно. Не правете промени, свързани с професионалното ви развиване, с цел да не съжалявате по-късно.
16 и 17 януари: Луна в Рак
Това са последните дни от растежа на Луната. Астролозите са безапелационни да не взимате прибързани решения, които най-вероятно ще ви отведат в задънена улица.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР