Луната се движи напразен ход целия ден до 21:14ч. Луната

...
Луната се движи напразен ход целия ден до 21:14ч. Луната
Коментари Харесай

 Ден за отдих и разпускане

Луната се движи безрезултатен ход целия ден до 21:14ч.

Луната е неефективна, „ почива”, по тази причина не предприемайте нищо, защото няма да имате поддръжката й. Бъдете деликатни, с цел да се избегнат неприятни моменти на отчаяние от взети значими решения в този миг. По това време човек се „ изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не би трябвало да вземате виновни решения, защото те се основават на заблуди. Стартираните каузи ще вървят мъчно или въобще няма да имат триумф. Трябва деликатно да спазвате всички правила за сигурност. Може да има неприятни произшествия на улицата... Не купувайте значими и скъпи движимости, не подписвайте документи, контракти. Нищо значимо не предприемайте!

Луната е в символ Водолей до 21:14ч, по-късно влиза в символ Риби.

Ден за отдих и разформироване. Не би трябвало да се претоварвате. Избягвайте да влизате в спорове. Светът в същото време е непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Доминиращ 17 лунен ден до 23:37ч на 8 юли (от 23:05ч на 7 юли)

17 лунен ден се свързва с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до крайности. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Енергията е нужно да се направлява единствено в креативното русло.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Най-уязвима е ендокринната система, по тази причина е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Да се съблюдава сдържаност във всичко, което касае здравето.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при дамите в този момент е по-напрегната. Най-доброто време да си устроите фамилно събиране даже без мотив и да се насладите на общуването.

Секс – Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, оставете се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Подстрижката в този лунен ден може да предизвика промени в живота. Ако не планирате огромни промени, по-добре се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 23:37ч на 8 юли до 00:04ч на 10 юли

20 безоблачен ден - Ден на успеха над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо. Избягвайте празните диалози и провокациите. Не би трябвало да се унищожава живата природа - не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР