Луната се движи на празен ход в знак Лъв до

...
Луната се движи на празен ход в знак Лъв до
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден



Луната се движи на луфт в символ Лъв до 10:13ч . Повечето каузи се удават с лекост. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

След това Луната минава в символ Дева. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Развитие на търговията на дребно. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната прави тригон към Сатурн(13:26ч) - Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период на изолираност и за размисъл. Благоприятно е за връзките с по-възрастни хора. Те могат да окажат поддръжка или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите каузи да се сложат в ред и за организационни преобразования. Идеално време за лековит сеанс.

1 8 -ти лунен ден продължава до 2 1 : 24 ч. – Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко протичащо се с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволяват негативни мисли и нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Всички ще са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат, кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

1 9 лунен ден стартира в 2 1 : 24 ч и продължава до 22: 32 ч на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР