Луната се движи на празен ход от18:55ч до 20:35ч. В

...
Луната се движи на празен ход от18:55ч до 20:35ч. В
Коментари Харесай

Ден на висшата небесна мъдрост

Луната се движи на луфт от18:55ч до 20:35ч. В този интервал нищо значимо не предприемайте.

Луната е в символ Овен до 20:35ч на 13 юли

Животът, когато Луната е в Овен, се отличава с активност и е належащо да се помни, че получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Усеща се прочувствено напрежение, дейностите са импулсивни, елементарно поражда конфликтност. Старайте се да контролирате страстите и да не изяснявате връзките. Компромиси мъчно се реализират. Действията стават по-резки. Липсва самообладание. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени.

Ден на енергиен напредък

Старайте се да не се претоварвате физически повече от нужното. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Може да се появи главоболие. Не се предлагат хирургически намеси в региона на главата, мозъка, очите, зъбите.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:12ч на13 юли до 01:34ч на 14 юли

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов знак е слонът Ганеша. Добър ден освен за приемане на познания, само че и за предаването им, както и скъпия опит. Пред човек се откриват нови благоприятни условия, по тази причина би трябвало да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ”. Полезна информация може да пристигна отвред – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и така нататък

Ден подобаващ за размисъл и взимане на значими решения

Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого.

Днес ще срещате хора кармично свързани с вас

Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства.

Употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В този ден има смисъл единствено подравняването на косата, да оправите линията на бретона.

Сънища – Символите в съня ви ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата постоянно се сбъдват, само че единствено тези призори имат значение. Добър знак е, в случай че сънувате книга или ключ, демонстрира, че предстоят огромни промени към по-добро.

25 безоблачен ден –Денят е подобаващ за предоставяне и приемане на амнистия. Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятно е за фамилни събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР