Луната се движи на празен ход от 12:36ч до 13:09ч.

...
Луната се движи на празен ход от 12:36ч до 13:09ч.
Коментари Харесай

Днес много тайни могат да станат явни

Луната се движи на луфт от 12:36ч до 13:09ч. В този половин час внимавайте и не предприемайте нищо значимо.

Луната е в символ Козирог до 13:09ч

В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността, стават по-практични. Подходящо време за рутинна работа. Може да има задръжки и затруднение в делата.

Избягвайте да вадите зъби. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. За възстановяване на кръвообращението се предлагат горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства.

Доминиращ 15 лунен ден до 22:27ч на 6 юли (от 21:40ч на 5 юли)

Лунният календар дефинира този ден за демонски. Смята се, че прислужниците на Дявола управляват този ден, по тази причина е сложен и комплициран.

Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж. Активира се нашият вътрешен съблазнител, по тази причина може да срещнете съблазни и изкушения в доста сфери на живота. Всичко скрито може да стане очевидно.

Има заплаха да станете елементарно податливи на отрицателни въздействия и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол. Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат, а с цел да не стане това, не би трябвало да предприемате значими дейности. Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат разнообразни глупави и лекомислени действия, само че следствията от тях ще са отрицателни.

Трябва да се приключва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в триумфа, не би трябвало да допускате никакви подозрения. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма. Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването позитивно ще въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е доста висока.

Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване и незадоволство по-късно.

Подстригване - Неблагоприятен ден. Може да имате неприятности със здравето и да се утежни самочувствието ви, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 22:27ч на 6 юли до 23:05ч на 7 юли

18 безоблачен ден - Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит. Ден за възобновяване на справедливостта. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да живеете за непозната сметка. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР