Луната се движи на празен ход от 14:50ч до 18:17ч.

...
Луната се движи на празен ход от 14:50ч до 18:17ч.
Коментари Харесай

Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов и доброта към околния свят

Луната се движи на луфт от 14:50ч до 18:17ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната e в символ Телец до 18:17ч на 29 ноември

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Слушайте, когато другите приказват, само че не спорете, разногласията са единствено кръстосване на шпаги и губене на непотребна сила.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Пазете гърлото от доста кряскане и също от настинка. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не е уместно да се лекуват и вадят зъби. Изключение постоянно за незабавните случаи.

Продължава 15 лунен ден до 16:03ч на 29 ноември (от 16:03ч на 28 ноември)

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на обкръжението си. Не инцидентно признакът на този ден е змия-изкусител. Голяма е заплахата да се попадне под отрицателно непознато въздействие и подстрекателство. Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат. Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално, а самоконтролът е отслабен. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост.

Не би трябвало да се подхващат значими дейности. Лесно могат да се извършат разнообразни нелепости, само че следствията от тях ще са отрицателни. Тайните неща могат да станат очевидни. Трябва да се приключва започнатото. Бъдете уверени в себе си и в триумфа, не допускайте никакви подозрения.

Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Добре е да се ограничи храната – гладуването позитивно ще въздейства върху мислите. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Благоприятно за всички типове покупки, само че в случай че усетите, че желаят да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Следва 16 лунен ден от 16:03ч на 29 ноември до 17:02ч на 30 ноември

Започва един ярък и съразмерен ден, в който също би трябвало да се заобикалят разногласия, рецензии, всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесие в връзките. Това в следствие може да се отрази на здравето, защото астралната сила е в крах.

Денят би трябвало да се прекара умерено, без бързане и прибързаност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.

Не е уместно за полови връзки в границите на 16 лунен ден. Време за отмора във всевъзможен смисъл.

14 безоблачен ден – Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домакински любим в къщи. Също по този начин добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР