Луната се движи на празен ход от 13:41ч до 18:16ч,

...
Луната се движи на празен ход от 13:41ч до 18:16ч,
Коментари Харесай

Не изкушавайте съдбата днес

Луната се движи на луфт от 13:41ч до 18:16ч, когато ще премине в символ Рак.

В този интервал не предприемайте нищо ново, значимо, не подписвайте документи, контракти, не правете скъпи покупки.

Луната е в символ Близнаци до 18:16ч
Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване, нервната система. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии.

Продължава 19 лунен ден до 19:21ч на 15 ноември (от 18:35ч на 14 ноември)

Основният знак на 19-ия лунен ден е паякът, който разкрива света в нова форма. Той е въплъщение на основаване, творчество и твърдоглав труд. Паякът тъче паяжината си, по тази причина може да се направи асоциация, че нишката на живота също се тъче. За да имате всичко в живота, би трябвало да работите. И то по този начин да работите, че тази работа да носи положително и наслаждение.

Макар че 19 лунен ден е под покровителството на знаци, които излъчват позитивна сила, денят е доста сложен. Човек може да се обърка в своите усеща и страсти. За него е належащо да няма въздействие на негативната сила. На този ден човек би трябвало да изхвърли от себе си неприятните мисли, които единствено ще му навредят.

Завистта, измамата, суетата - това не са качествата, които би трябвало да се изпитват в 19-ия лунен ден. Те освен могат да ви навредят, само че и да доведат до по-сериозни последствия. По-добре е през днешния ден да бъдете в естетика със съвестта и благородството. Ден с доста сложна неподходяща основа – смята се, че денят се управлява от дяволските сили.

Този ден може да бъде сложен за хора, които страдат от психологични разстройства. Те могат да бъдат рискови за себе си и за другите.
На 19-ия лунен ден лековерните хора могат да се сблъскат с машинация и заблуда. Дори и да не сте доста доверчиви, можете също да се „ хванете”в клопката. Просто денят е толкоз пламенно мощен с неподходяща сила, че можете по нехайство да извършите неточности, да се заблудите или да се разочаровате. По принцип е по-добре да не изкушавате ориста. Не бива да вземате или давате заем през днешния ден. По-добре е да не рискувате, тъй като нещата може да се извърнат против вас.
Внимателно подбирайте продуктите за готвене, допустимо е натравяне с храна.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неподходящ и сложен. Ако желаете да отидете на среща, изберете различен ден. Срещата може да прерасне в свада, в случай че се появи ненадейно възприятие на възмущение. Може даже да не осъзнавате, че думите ви мощно са повлияли на колегата ви. Ако имате проблем, не се опитвайте в този момент да го решите, изключително посредством прочувствени изказвания, проявата на страсти може единствено да утежни обстановката. Не започвайте да изяснявате връзки. Интимните връзки също е добре да прескочите в този момент.
Следва 20 лунен ден от 19:21ч на 15 ноември до 20:15ч на 16 ноември

30 безоблачен ден - Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има разпален огън (свещ) в днешния ден и даже да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите. Четенето на молебствия през днешния ден доста добре почиства. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.

По-важни аспекти денем

Луната съпротива с Юпитер (11:25ч) дисонантен
Луна тригон с Марс (13:41ч) - съразмерен

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР