Луната се движи на празен ход от 09:18ч до 15:38ч.

...
Луната се движи на празен ход от 09:18ч до 15:38ч.
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Луната се движи на луфт от 09:18ч до 15:38ч.

Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново, нито за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, неточности, дефекти, нарушавания в трафика.

Луната е в символ Овен до 15:38ч

Фокусирайте се върху въпросите, за които е належащо в допълнение внимание. Тъй като животът по това време се отличава с активност, е належащо да се помни, че получената сила мощно изостря страстите. Не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо.

Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват.

В 15:38ч Луната минава в земния знак Телец.

2 лунен ден стартира до 07:32ч на 26 март (от 07:10ч на 25 март)

3 лунен ден стартира от 07:32ч на 26 март до 07:56ч на 27 март

Препоръчва се да станете рано, с цел да не пропускате този ден и да вършиме колкото се може повече потребни неща. Полумесецът на младата Луна за пръв път се появява на небето, което демонстрира, че е пристигнало времето за деяние. Вече има задоволително сила, с цел да свърши всякаква работа. От друга страна следете времето, когато Луната е на луфт.

Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия. Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната и неосъществено сила може да подрине здравето и да изригне като експанзия. Колкото повече сила през днешния ден отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща.

Чувствителните хора в този лунен ден усещат напрежение във въздуха и даже някаква настъпателност. Това положение е сходно на това, което в природата се назовава „ успокоение преди бурята “. Тези, които имат въздържан и колеблив темперамент стават в този ден уязвими. Третият лунен ден носи смяна към по-доброто, само че единствено целеустремен човек със мощна воля, който е оптимист за бъдещето, може да получи „ билет за живот “.

Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Секс в този лунен ден би трябвало да бъдат деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР