Луната се движи на празен ход от 04:10 ч. до

...
Луната се движи на празен ход от 04:10 ч. до
Коментари Харесай

Важен ден, който носи енергиите на промените

Луната се движи на луфт от 04:10 ч. до 15:22 ч.

Отложете всички значими мероприятия и не насилвайте събитията, тъй като всичко ще бъде на вятъра. Не предприемайте нищо ново, значимо, не купувайте скъпи и скъпи движимости, не подписвайте контракти.

Луната е в символ Козирог до 15:22ч на 24 януари - Мнозина ще бъдат завладени от боязън, ще се ускори възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности. Уязвими елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете.

Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек. Не се предлага да ходите на ортодонт и да оправяте зъби, с изключение на незабавните и неотложни случаи.

В 15:22ч Луната минава в символ Водолей. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения. Уязвими са долните крака и изключително глезените на краката.

Продължава 29 лунен ден до 07:38ч на 24 януари (от 06:48ч на 23 януари)

Следва 30 лунен ден от 07:38ч до 23:43ч. същия ден. Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Ден за равносметка, за осмисляне и преразглеждане на осъщественото до в този момент, преход в нов стадий. Прекрасно време изпълнено с приятни сърпрайзи и наслада. Приемете го подобен, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За неприятното въобще не мислете. Огледайте се в близост и потърсете нови мотиви за наслада и ликувайте. Старайте се да виждате единствено прелестното и се наслаждавайте на всеки момент от живота. Не се предлага да се стартират нови планове, само че можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в задължения.

Напрегнатата връзка на Луната с Уран прави изменчиво настроението, покачва емоционалността, неразумните действия могат да бъдат последвани от неприятни последствия. Избягвайте да се намирате следобяд и вечерта на публични места. Възможни са проблеми с техниката, колите.

Новолуние в 23:43ч. и стартира 1 лунен ден, който продължава до 08:25ч на 25 януари - носи силите на измененията, реформаторски дух.

В безлунните дни би трябвало да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста мощ по това време. Човешката сила е отслабена, виталността е покрай нулата.

Добре е да се съблюдава диета, да се направи вътрешно и външно ликвидиране, да се посети денем църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху, която да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави работи. По време на новолуние интензивно се извеждат от организма нездравословните и ненужни субстанции. Тялото има потребност от доста течности, с цел да се избави от тях. Много уместно е да се стартира лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не би трябвало да се яде, единствено течности се употребяват. Може чай и кафе, само че без захар.

По-добре да се откажете от интимни прекарвания. Организмът в този момент се намира в самокорекция и всякаква външна интервенция ще попречи на вярната конфигурация на вашия биокомпютър.
10 безоблачен ден – Още от сутринта се настройте на положителна вълна, което ще внесе мир и успокоение в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР