Луната се движи на празен ход от 00:50ч до 10:37ч.

...
Луната се движи на празен ход от 00:50ч до 10:37ч.
Коментари Харесай

Не предприемайте нищо важно, не започвайте нови дела

Луната се движи на луфт от 00:50ч до 10:37ч.

Луната в този интервал бездейства и няма да поддържа вашите начинания. Не предприемайте нищо значимо, не започвайте нови каузи, не подписвайте контракти, документи, не сключвайте покупко-продажби, не купувайте скъпи неща (техника, автомобил, компютър, телефон). Можете да продължавате започнатите действия. Ако не желаете нещо да се реализира, може в този момент да предприемете дейностите с вярата, че нещата няма да се получат.

Луната е в символ Козирог до 10:37ч, след което влиза в символ Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври.

Хората стават последователно по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Подходящо време да се занимавате с това, което ви увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на съидейници. Уязвими са глезените.

Хронология на лунните дни:

9 лунен ден стартира от 14:36ч на 16 октомври и продължава до 15:18ч на 17 октомври.

Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

В страстите се следи непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност. Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласията. В това време могат да се проявят вашите недостатъци. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Добре е за разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са потребни.

Следва 10 лунен ден, който стартира от 15:18ч на 17 октомври и продължава до 15:56ч на 18 октомври.

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. В този ден човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, родственици, децата си, своето семейство. Може да организирате взаимна фамилна вечеря. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Избягвайте фамилните разногласия и спорове по всевъзможен начин другояче зародилия спор ще остане в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пусне корени”.

Този ден носи мощ и сила, по тази причина можете да се заемете с всевъзможни значими каузи - триумфът ви ще бъде гарантиран. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете по-сериозно със здравето. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

Не се предлага да се подстригвате.

Днес е 1 безоблачен ден – Денят би трябвало да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен единствено за хора, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, водачи, началници. Тези, които работят поединично, ги чака непредвидена помощ. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР