Луната прави квадрат към Юпитер (в 11:18ч) – това е

...
Луната прави квадрат към Юпитер (в 11:18ч) – това е
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Пазете се от разногласия

Луната прави квадрат към Юпитер (в 11:18ч) – това е дисхармоничен пренос. Около това време не е удобно за финансови каузи, правни въпроси, начало на развой, служебни работи и молби за защита. Пазете се от различия с висшестоящи или взимане предоставяне с властта. Повишава се импулсивността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната в символ Водолей прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те желаят независимост, смяна, тъй че може да има предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се развива добре, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Добро време за научна работа, изобретения, новите хрумвания дават резултати. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, само че е належащо действително да прецените всички шансове и благоприятни условия, а не да позволите въображението да вземе връх. Трябва деликатно да помислите преди да говорите нещо. В тези дни на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Ако други аспекти не опонират - това е интервалът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

5 лунен ден стартира в 10:35ч и продължава до 11:09ч на идващия ден – Символ на деня е Еднорога, обозначаващ честност към правилата и дълга. Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за реализиране на вашите проекти, в случай че вие сте настроени уверено за триумф, само че в случай че имате и най-малкото подозрение, то по-добре ги отложете. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и се стремите да достигнете задачите си. Денят подхожда за съществени промени в доста сфери, само че не за сметка на новите благоприятни условия, а за усъвършенстване и подсилване на към този момент съществуващите. Прекрасно време за асимилиране на познания. Този ден може да подложи на инспекция правилата ви. Да се стартират нови каузи не се предлага, само че може да довършвате започнатото. Пазете своето имущество. Ако загубите през днешния ден нещо, повече няма да го намерите. Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време.

В този ден би трябвало да разделите близките на две категории - на помагащи и на пречещи за хармоничното ви развиване, защото условно въздействието на “лошите” хора през днешния ден е по-засилено. Вие също не допускайте да имате недоброжелателно отношение към близките. Всички положителни инициативи би трябвало да бъдат довеждани до край, другояче тяхната незавършеност може да докара до беди и проблеми.
Бъдете деликатни към храната. Трябва да сте сити, само че не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без излишък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, само че не би трябвало да гладувате. Добре е в този ден да се пътува или да си поплачите на сън или на яве. Така се изчиствате.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, даже като алхимичен развой, да бъде отпускащ и успокоителен. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР