Луната от 05:07 ч е в знак Козирог. През това

...
Луната от 05:07 ч е в знак Козирог. През това
Коментари Харесай

Днес е ден на трудностите, бъдете нащрек

Луната от 05:07 ч е в символ Козирог. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Днес сме под въздействие на 19 лунен ден до 00:38 ч на 5 май. Енергията на деня е неподходяща за индивида. По-малко общувайте и в случай че ви разрешават събитията, на никое място не ходете. Съзнанието в този ден е затормозено, раздвоено, нечисто. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или взор, с цел да се развихри заплашителен скандал или спор с тежки последствия. От вас ще се изисква през днешния ден да покажете на какво сте способни, предизвестява вести.бг.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да предприемете дейности. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Време на компликациите. Контролирайте парите и документите си, а в публичния превоз е желателно да пазите чантите си.

Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Препоръчва се в този ден да се връщат задълженията, да се прости на тези, с които сте ядосани. Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да избягвате продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Пазете се от инсекти и най-вече от паякообразни.

Може да се стигне до алергични реакции. Увеличава се заплахата от контузии. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в празнични сбирки. Луната “затъмнява ” разсъдъка в този момент.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да желаете да обидите колегата си и да влезете в разногласия. В никакъв случай не предприемайте изясняване на връзките си. Не единствено, че няма да се разберете, само че още повече ще ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти. Подходящ за рутинна работа. Нищо не планирайте, не се запознавайте с нови хора, нито с това, което не знаете и не разбирате.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР