Луната минава на празен ход от 13:41ч до 19:07ч. Нищо

...
Луната минава на празен ход от 13:41ч до 19:07ч. Нищо
Коментари Харесай

Един от най-силните енергийни дни

Луната минава на луфт от 13:41ч до 19:07ч. Нищо значимо не купувайте и не предприемайте.

Луната е в символ Везни до 19:07ч

Луната носи въодушевление за мир и естетика. Вероятността за спорове и разногласия е понижена. По-лесно се вършат взаимни отстъпки и се намира общ език с хората. По-лесно се реализира помирение. Ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Настроението е устойчиво.

Седмичен хороскоп за всички зодии

В същото време Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземат значими решения, да се направи избор. Не започвайте световни каузи, а бързо завършете авансово плануваното. Човек може да се колебае дълго време сред всички плюсове и минуси, да търси както преимущества, по този начин и дефекти, да мисли, само че да не стига до еднопосочни заключения. Затова е по-добре да прехвърлите решението на значими въпроси в различен миг.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

След 19:07ч Луната минава в символ Скорпион.

Продължава 11 лунен ден до 16:59ч на 2 юни (от 15:44ч на 1 юни)

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че иагресивна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Противоречивост и
нееднозначност ще доминират денем.

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене

Ден, в който са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Не бъдете пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно.

Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят става към този момент рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Хороскоп за юни

Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва.

Следва 12 лунен ден от 16:59ч на 2 юни до 18:56ч на 3 юни

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време
за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

14 безоблачен ден - Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете
молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР