Луната крие много тайни.Космическият апарат Чанье-4 и луноходът Юйту-2 започнаха

...
Луната крие много тайни.Космическият апарат Чанье-4 и луноходът Юйту-2 започнаха
Коментари Харесай

Китайският Луноход откри неизвестен обект на Луната

Луната крие доста секрети.

Космическият уред Чанье-4 и луноходът Юйту-2 започнаха да изследват лунната повърхнина при започване на 2019 година Досега марсоходът към този момент е минал стотици метри и неотдавна се натъкна на необяснима конструкция на към 80 метра от апарата, съобщи Блиц.

Журналистът Андрю Джоунс заяви в своя акаунт в Twitter: " Имаме настояща информация от " Юйту-2 " от противоположната страна на Луната. На северния небосвод е открит незнаен обект с форма на куб, който е наименуван " мистериозната къща ". Марсоходът ще прекара идващите 3-4 лунни дни в доближаване, с цел да разбере какъв е този обект. Определено не е обелиск или извънземни, само че въпреки всичко си заслужава да бъде изучен. Понякога при конфликт се изхвърлят огромни камъни, като към този момент сме следили сходни резултати по време на задачата " Чанье-4. "

Някои уфолози допускат, че това е монолит, оставен от извънземна цивилизация. Китайските специалисти обаче отхвърлят тази доктрина, като изясняват, че съответната част на Луната е осеяна с кратери, тъй че скалата елементарно би могла да изскочи на повърхността в резултат на мощен удар от метеорит.

В момента не може да се получи друга спомагателна информация, защото тази " загадъчна къща " не се вижда ясно. Много консуматори на уеб са заинтригувани и с неспокойствие чакат по-ясни фотоси на странния обект от Китайската галактическа организация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР