Луната излиза на празен ход от 07:38ч до 21:14ч на

...
Луната излиза на празен ход от 07:38ч до 21:14ч на
Коментари Харесай

Днес и утре нищо важно не предприемайте!

Луната излиза на луфт от 07:38ч до 21:14ч на 8 юли. Два дни ще е неефективна, „ почива”, по тази причина не предприемайте нищо, защото няма да имате поддръжката й.

Бъдете деликатни, с цел да се избегнат неприятни моменти на отчаяние от взети значими решения в този миг. По това време човек се „ изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не би трябвало да вземате виновни решения, защото те се основават на заблуди. Стартираните каузи ще вървят мъчно или въобще няма да имат триумф. Трябва деликатно да спазвате всички правила за сигурност. Може да има неприятни произшествия на улицата... Не купувайте значими и скъпи движимости, не подписвайте документи, контракти. Нищо значимо не предприемайте!

Луната е в символ Водолей до 21:14ч на 8 юли.

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Привлича ни новото, необикновеното. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Ден за отдих и разформироване. Не би трябвало да се претоварвате. Избягвайте да влизате в спорове. Светът в същото време е непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Днес доста секрети могат да станат очевидни

Доминиращ 16 лунен ден до 23:05ч (от 22:27ч на 6 юли)

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Препоръчва се извършения за балансиране, като йога. Добре е да вършиме дихателни извършения.

Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперуда, гълъба.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Подходящо е за хармонизиране на вътрешния свят. Можете да се включите в психически практики, които ви разрешават да видите наслада в детайлите. Начертайте цвете с пет венчелистчета и запишете всяка приятна дреболия, която ще ви се случи - от вкусна вечеря с обичаното ви ядене до небрежна усмивка на минувач в тези венчелистчета денем. За да запазите отмерено прочувствено равнище, окадете стаята с тамян или лавандула. И е добре да запалите лилава свещ, с цел да се потопите в медитативно положение и да отбраните прочувственото си ниво.

Следва 17 лунен ден от 23:05ч на 7 юли до 23:37ч на 8 юли

19 безоблачен ден - Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР