Луната e знак Дева от 02:20ч на 6 октомври до

...
Луната e знак Дева от 02:20ч на 6 октомври до
Коментари Харесай

Днес е мистичен ден, ще получите просветление

Луната e знак Дева от 02:20ч на 6 октомври до 04:11ч на 8 октомври.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. При Луна в символ Дева се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се предпочитание за критикуване на ближните. Хората се трансформират в сходства на Шерлок Холмс, който единствено по няколко елементи може да възвърне цялата картина. Засилва се реагирането мигновено на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и възприятието за дълг даже при децата. Даже най-големите непослушковци могат в този момент да се трансфорат в почтени ангелчета.

Най-доброто време за главно разчистване на дома. Освен, че ще ви бъде елементарно да го вършиме, ще ви достави и наслаждение. Подходящо за козметични процедури.

Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

27-ти лунен ден, стартира от 03:53ч на 6 октомври и продължава до 05:07ч на 7 октомври.

Това е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден се задействат мистериите на Нептун и човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Днес добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Интуитивно можете да получите всички секрети познания. 27-ия лунен ден е ден на очаквания и търсения.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Препоръчват се медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. На този ден би трябвало да се отървем от личните илюзии и да осъзнаем отговорността за всяко едно от нашите дейности. Денят дава обещание доста непредвидени открития.

Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

27 лунен ден е добър за всяка работа, само че той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Не отхвърляйте това, което получавате като предложение през днешния ден. Ден на интензивно отношение към живота, помагайки на други хора. Хубаво е да слушате релаксираща музика, само че да не е мощна. Тя влияе интензивно върху енергийните центрове. Спазми от актуалната музика нормално се усещат в долните чакри в Муладхара. Религиозната и класическата музика почиства и отваря чакрите Анахата и Вишудха.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, пиянството, да пребивавате дълго време в сънено положение. Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки - Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

Днес е 20 безоблачен ден – Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Хубаво би било да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции, както и да се работи със земята. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози, по-малко разговаряйте.

Ивелина Пенчева, novini.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР