Луната е в знак Водолей. Започват да се прокрадват бунтарски

...
Луната е в знак Водолей. Започват да се прокрадват бунтарски
Коментари Харесай

Светът става непредсказуем днес

Луната е в символ Водолей. Започват да се прокрадват непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. Получава се опция да забележим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които до момента не сме забелязвали.

Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари. Подходящо време за реализация на всевъзможни смели хрумвания. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат. Може да изоставим старите си проекти и да се захванем с нови.

7 лунен ден стартира от 11:57ч и продължава до 12:33ч на идващия ден – Днес с особена мощ важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се приказва като предписание по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдем деликатни и внимателно да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Думата е осцилация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става действителност. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Подходящо е да се прекара на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата сила, която получава човек би трябвало да бъде употребена единствено за съдидание, за реализация на хрумвания и проекти. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е огромна в този лунен ден. Каквото кажете, може да се реализира, по тази причина внимавайте какво говорите. Не отправяйте обети. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания, появили се в предходното лунно денонощие. Партньорите са склонни да демонстрират доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Отношения – Денят има изключително отношение към речта. Много е значимо какво казвате. Старайте се да избягвате неприятни думи. Всичко, което кажете може да се реализира. Не провокирайте колегата си, с цел да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо неприятно, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и какъв брой ви е хубаво един с различен.

Секса по опция да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Луната ви приканва към сантиментален и буен секс, тъй че не се отхвърляйте!

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

7-ти лунен ден – знак: Петел, скиптър, Роза на ветровете

Хората, родени в 7-ми лунен ден имат положително здраве, добра памет и добре развито възприятие за комизъм. Обикновено са мобилни и леки, способни незабавно да вдървен информацията и бързо да се ориентират в менталните потоци. Но защото се отличават с незадълбоченост и лекомисленост, постоянно нямат лично мнение и не са способни на същински и дълбоки усеща. Обичат интригите и да опълчват един човек на различен. Понякога имат податливост към злословия и клеветничество, което усложнява живота им и този на другите.
Често от тези хора стават положителни брокери, консултанти, търговци, писатели, преводачи, публицисти. Като цяло за тях е извънредно противопоказно уединението или изолацията от обществото, защото могат да се осъществят единствено посредством общуването, осведомителния поток и словото, макар че има моменти, когато би трябвало да замълчат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР