Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април.

Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април. ...

Астросъвет: Сексът днес има лечебна сила!.


Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април. Хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към свобода, промяна, така че може да има желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа сега е дразнеща и скучна. Добро време за научна работа, изобретения, новите идеи дават резултати. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, но е необходимо реално да прецените всички шансове и възможности, а не да позволите въображението да вземе връх. Трябва внимателно да помислите преди да говорите нещо. В тези дни практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Неподходящо време за промяна на местоработата.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

24 лунен ден започва от 04:08ч и продължава до 04:44ч на следващия ден.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Може да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Здраве - Болести започнали в този ден не са опасни и не оставят последици. Полезни са занимания с аеробика, йога, медитация. Да се пият по-малко течности. Може да ядене толкова, колкото ви се иска. Алкохола и цигарите са противопоказни.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време, за да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и всички откровено да си поговорят, да не се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс - Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Днес той притежава лечебна сила. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.

Бизнес – Добър ден за активните и мотивирани хора: днес лесно можете да свършите много работа. Можете да започнете нови дела и да работите по текущите.

По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. По отношение с колегите си се проявете като благодарен човек, за това кой ви е помогнал, кой ви е подкрепил и т.н. Началниците е добре да проведат съвещание и внимателно да обсъдят настоящите въпроси, кои стратегии са били печеливши и кои не. Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.

Източник: novini.bg