Луната е в знак Водолей до 14:41ч. Подхожда за реализация

...
Луната е в знак Водолей до 14:41ч. Подхожда за реализация
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Внимавайте какво казватe

Луната е в символ Водолей до 14:41ч.

Подхожда за реализация на всевъзможни смели хрумвания. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари. Настроението е изменчиво.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт от 12:21ч до 14:41ч. Отлагайте всички значими мероприятия и не насилвайте събитията, тъй като всичко ще бъде на вятъра.

Луната влиза в символ Риби в 14:41ч., където ще остане до 02:45ч на 16 декември. Увеличава се чувствителността, хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. Уязвими стават ходилата на краката.

6 лунен ден продължава от 11:29ч на 12 декември до 12:01ч на 13 декември.

Хубав и спокоен ден. Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и не се поддавайте на провокациите.

Доминиращ 7 лунен ден, който стартира от 12:01ч на 13 декември и продължава до 12:30ч на 14 декември.

Днес може да срещнете всевъзможни провокации. Не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, може да се осъществя. Особено рисково е да лъжете на този ден. Не бива да се псува, да се приказват неприлични думи. Добрите пожелания също могат да се осъществен. Хубаво е да се произнасят молебствия.

Този ден може да се стартират каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Гърлото и белите дробове са уязвими. Не бива да се вадят и лекуват зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете пушенето. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е доста потребна в този лунен интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Благоприятно е четенето и изговарянето словесни формули за триумф и шанс - подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Диета - Не би трябвало да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи на колегата си. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете качествата на колегата си, възхищавайте му се.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Сънищата са оракулски, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Днес е 28 безоблачен ден – Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята стартират да излизат нечисти Духове. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР