Луната е в знак Водолей до 12:35ч на 1 септември

...
Луната е в знак Водолей до 12:35ч на 1 септември
Коментари Харесай

Извършват се процеси на подмладяване и опресняване на енергийният ни резерв

Луната е в символ Водолей до 12:35ч на 1 септември

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят мисли, хрумвания, прекарвания. Засилва се интереса към всичко ново, извънредно. Човек елементарно се въодушевява и ентусиазира. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Продължава 13 лунен ден до 19:37ч на 31 август (от 19:01ч на 30 август)

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование.

Предсказанията, получени в този ден, могат трагично да трансформират ориста ви. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят разнообразни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да правят магическо гравиране отвътре на пръстена си, а също да посветят деня на поправянето на предишното, да работят с кармата.

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за работа върху грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили по един или различен метод. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво тъкмо сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Не оставяйте започнатото. В 13-ия лунен ден постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила.

От позиция на силата на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен запас, възобновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден би трябвало да се отнасяме с нужното внимание и съвестност. Процесите на подмладяване на организма в този момент са изключително дейни. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Подстрижка – Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:37ч на 31 август до 20:06ч на 1 септември

14 безоблачен ден – Старайте се да деянията повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в потребност, на страдащите. Проявявайте обич и добрина към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на умрелите. Подходящо е за благотворителни каузи. Раздавайте лепта, самун, облекла на бедните и гладните. Не забравяйте и животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР