Луната е в знак Водолей до 12:33ч на 11 юни

...
Луната е в знак Водолей до 12:33ч на 11 юни
Коментари Харесай

Вибрациите на денят носят обилен поток от пречистваща енергия

Луната е в символ Водолей до 12:33ч на 11 юни

Емоциите са променливи, мъчно е да се предскажат. Нуждаем се от повече независимост и нови неща, изключително се усещат рестриктивните мерки, тежестта на работата, рутината на всекидневието, скучните връзки. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност, обаче през този интервал има повече прояви на раздразнителност, неочаквани прочувствени рецесии. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Това е интервалът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, доминират другарските връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 19 лунен ден от 00:33ч на 10 юни до 01:08ч на 11 юни

Труден ден. Неговата сила е тежка и неподходяща за човек. В този лунен ден сме „ проверявани” от Висшите сили за горделивост и злопаметност. Активират се „ злите” сили. Бъдете деликатни! Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Всички нови хрумвания може да се окажат капан, от който е на практика невероятно да се измъкнете.

Ден, в който може да се сблъскате с незнайни сили или кармични срещи

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти. Не се предлага нито да вземате, нито да давате пари. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Старайте се да бъдете в положително въодушевление. Посветете този ден на учене, на асимилиране на познания, обмисляйте въпроси, свързани с вашата работа, мислете за това какво може да се промени или усъвършенства във вашата активност. Бъдете в положително въодушевление, не изяснявайте връзките, не участвайте в разногласия, не се оплаквайте и не осъждайте. На този ден ограничете общуването и диалозите до най-малко, не се срещайте хора, които са ви неприятни. Това през което преминете през днешния ден, ще е явен индикатор на вашите същински връзки с колегата ви и инспекция за стабилността на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Днес е подобаващ ден за лечебни практики, ритуалите за изменение на ориста и събитията работя съвършено. Чудесно време за работа с кармата. Вибрациите на този ден са такива, че носят изобилен поток от пречистваща сила. Препоръчително е свещ да гори в дома през целия ден.

Лесно може да се натровите от храна. Трябва да бъдете доста деликатни, когато приемате медикаменти и пиете алкохол. Възникнала болест в същото време може да бъде тежка, само че не и рискова. По-добре да не се правят интервенции.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс!

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето. Това може да докара до мигрена, болежка в костите и ставите. Може да стартира да ви се коства, че целият свят се е опълчил против вас. Подстрижката ще притегли единствено отрицателни прекарвания.

22 безоблачен ден - Могат да станат внезапни промени в живота. Например ненадейно прекосяване на друга работа, да тръгнете на пътешестване без да сте го планували или да извършите непринудено нова прическа. Този ден живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР