Луната e в знак Водолей до 09:35ч на 27 декември Луната

...
Луната e в знак Водолей до 09:35ч на 27 декември
Луната
Коментари Харесай

Добре е да се прекара денят в усамотение или отдаване на любимото хоби

Луната e в символ Водолей до 09:35ч на 27 декември

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Душата има потребност от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Трудно може да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  4 лунен ден от 10:51ч на 26 декември до 11:23ч на 27 декември

 Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Точно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи ”. 

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на обичаното занимание. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо допустимо най-спокойно през днешния ден, което се нуждае повече от вашите персонални старания, в сравнение с помощ извън. 

Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор. 

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми. 

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицинските процедури не би трябвало да се организират в този момент. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР