Луната е в знак Водолей до 02:16ч на 30 ноември Хората

...
Луната е в знак Водолей до 02:16ч на 30 ноември
Хората
Коментари Харесай

Добре е да се прекара денят на спокойствие, в уединение

Луната е в символ Водолей до 02:16ч на 30 ноември

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на всичко, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  продължава 6 лунен ден до 12:53ч

Следва 7 лунен ден от 12:53ч на 29 ноември до 13:22ч на 30 ноември

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще намерят решение в този момент. Добре е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Дори да ви предизвикат, вие не трябва да се поддавате.

Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и придобива изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна, откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни за всичко, което казвате, тъй като ще бъде осъществено. На всяка цена избягвайте да се стига до спор и да изричате гневни думи. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на различен човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Фразите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото би трябвало да се пази от преохлаждане, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът би трябвало да е муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е да има музика като декор. Сега тя ускорява очароващото влияние.

Слънчев календар – 14 безоблачен ден – Ден за обич и наслада, за застъпничество на животните. Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Добре е да се вършат проекти, да се погрижите за земните богатства. Препоръчва се да натрупвате познания, да бъдете в приповдигнато въодушевление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР