Луната е в знак Водолей до 00:21ч на 20 юли.

...
Луната е в знак Водолей до 00:21ч на 20 юли.
Коментари Харесай

Ден за отдих и разпускане, за миротворство

Луната е в символ Водолей до 00:21ч на 20 юли.

Ден за отдих и разформироване, за обич и развлечения. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Благоприятно време за другарство с другари, които споделят като вашите ползи. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Използвайте този интервал за профилактика на плоскостъпие и варикозно уголемение на вените. Стрелците в тези дни би трябвало да съблюдават щадяща диета, да се откажат от мощен чай или кафе. Овен и Риби могат да усилят физическото натоварване, за Лъвовете е потребна гимнастиката на шията. Преумората може неподходящо да повлияе върху здравето на Близнаците. Козирози и Риби могат да стартират курс с медикаментозно лекуване или недояждане. Водолей и Овен би трябвало изключително усърдно да пазят зрението си от претоварване и ярка светлина.

Доминиращ 16 лунен ден от 21:37ч на 17 юли до 22:13ч на 18 юли

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.

Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперуда, гълъба.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:13ч на 18 юли до 22:45ч на 19 юли

30 безоблачен ден – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено.

Хубаво е да прекарате повече време измежду фамилията, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР