Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е

...
Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е
Коментари Харесай

Днес е мистичен и мистериозен ден, вратата между небето и земята се отваря

Луната е в символ Везни.

В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Снижена е вероятността от спорове, разногласия. Лесно се стига до взаимни отстъпки.
Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Продължава 13 лунен ден до 19:02ч на18 април (от 17:48ч на 17 април)

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование. Предсказанията, получени в този ден могат трагично да трансформират ориста ви. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи, довършвайте започнатото.

Днес може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. Този лунен ден е предопределен за работа върху грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката.

Не се ядосвайте на света, на хората. Вместо да негодувате е по-добре да се замислите какво тъкмо сте създали "погрешно " и в случай че е допустимо да го поправите. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Липсата на полово предпочитание в този момент или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Може да се подстригвате през целия ден, само че без да посещавате фризьорския салон, а всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо. Не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:02ч на18 април до 20:15ч на 19 април

Днес е 29 безоблачен ден – Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и познания. Благоприятно е за диалози, само че следете за думите, които изричате. Противопоказно е уединението. Добре е да се медитира.

Днес може да гадаете на книга. Това е елементарен и наличен способ за всички. Състои се в следното: взимате книгата в ръка и задайте въпроса: „ Какво ме чака на следващия ден?” Избирате си случайно две цифри в диапазона от 5 до 20. Първата цифра е номерът на страницата, която би трябвало да намерите в книгата, втората е номерът на реда. Отворете и прочетете - това ще бъде шифрован отговор на вашия въпрос. Трябва да деянията креативно въображение, когато интерпретирате, тълкувате отговора в сходство със обстановката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР