Луната e в знак Везни създава атмосфера на спокойствие и

...
Луната e в знак Везни създава атмосфера на спокойствие и
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не поемайте рискове

Луната e в символ Везни основава атмосфера на мира и естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

От 18:12 до 22:05ч Луната ще се движи на луфт. Не предприемайте нищо значимо. След това нощното величие минава в символ Скорпион.

22-ти лунен ден стартира в 00:41ч - Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата новина на Дева Мария.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са огромни проблеми, а служат единствено един тип за тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от комплицираната обстановка е там, където е и входа.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.
Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.
Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.
Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР