Луната е в знак Везни от 06:21ч до 07:59ч на

...
Луната е в знак Везни от 06:21ч до 07:59ч на
Коментари Харесай

Хората са предразположени повече към конфликти

Луната е в символ Везни от 06:21ч до 07:59ч на 24 ноември

Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте връзките си. Нараства желанието за похапване на тортички, пасти и всевъзможни вкусотии, тъй че внимавайте. Противопоказно е използването на алкохол и въобще внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:02ч на 22 ноември до 03:16ч на 23 ноември

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Шопингът в този ден е потребен за душeвността и настроението

За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

7 безоблачен ден - Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

По-важни аспекти денем:
Слънцето минава в символ Стрелец в 17:00ч
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР