Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой

...
Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой
Коментари Харесай

След 15:05 часа трябва много да внимавате

Луната е в символ Везни и носи атмосфера на покой и естетика. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър миг, а в този момент го посветете на възстановяване на връзките, договаряния, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е устойчиво.  Бъбреците да не се претрупват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол. 9-ти лунен ден стартира продължава до 15:05 ч. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода.

Благоприятно е за осъществяване на диагностика, за поддържане на кожата. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и ментално. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

От 15:05 до 16:05 часа на идващия ден ще въздейства 10-ти лунен ден. В този ден Луната оказва помощ да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората като в никакъв случай стават истински и самостоятелни, самоуверени.

В 10-я лунен ден не се предлага усамотение. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Отделете време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да откри нов източник на сила. Сега може да предприемете нови каузи. Резервите на здравето са още лимитирани и следва да се заобикаля претоварването. Най-активни са жлъчния мехур и черния дроб.

При заболяване на човек, да му се окаже незабавна помощ другояче може да има затруднения. Счита се, че странствуване почнало в този ден ще приключи сполучливо. А в случай че по време на пътуването се запознаете с някого, то запознанството скоро ще прерасне в дълга и здрава дружба. Подходящо е да се посети черква и да се упоменат умряли близки и родственици, родители. Хубаво е да се посади в този ден плодно дръвче, което ще дава богата годишна продукция. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор ще остане в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пусне корени”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР